Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Un afacerist construiește o vilă turistică, pe malul mării, la Eforie!

ro

05 Jun, 2023 10:44 1611 Marime text
Foto cu rol ilustrativAgenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de către Zaltzidler Nicolae.
 
Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire vilă turistică P+2E+3E retras cu desființare clădire degradată existent corp C1”, propus a fi amplasat în oraș Eforie, localitatea Eforie Sud, str. Mării, nr. 42-44.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Investiții Constanța Camping cu piscină la Costinești! Cine investește?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii