Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Comunitatea Elenă „Elpis” Constanța va reabilita imobilul de pe strada Ecaterina Varga

ro

13 Oct, 2023 17:00 855 Marime text
foto: pexels
  • Comunitatea Elenă „Elpis” numără aproximativ 2500 de membrii.
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Comunitatea Elenă „Elpis” prin Mihnea Hagiu, pentru clădirea de pe strada Ecaterina Varga nr. 18.
 
Prin CU 2742 din data de 12 octombrie 2023, se dorește construirea unor spații tehnice pe terasă, refacerea acoperișului, modernizarea spațiilor interioare și a fațadelor, cu încadrarea în RLU. Primăria Constanța a eliberat documentul cu următoarea notă: „Conform Legii Nr.196/2018 ART.32, aceste lucrări se fac unitar pentru tot imobilul”. Valabilitatea sa este de 12 luni.
 
Comunitatea Elenă „Elpis” numără aproximativ 2500 de membrii. Îşi desfăşoară activitatea atât în incinta Teatrului „Elpis”, retrocedat de către statul român în anul 1998, cât şi în alte sedii în curs de retrocedare.
 
Comunitatea Elena „Elpis” Constanța este o organizație apolitică, non profit, cu personalitate juridică care reprezintă interesele membrilor de origine elena din județul Constanța. Funcționează pe baza unui statut. Președintele comunității este Anton Traian Antoniadis, iar vicepreședinte este Mihnea Hagiu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Citește și:

Constanța Vasilopita, prăjitura Sfântului Vasile cel Mare, se va împărți duminică la Biserica greacă (FOTO)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii