Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil din Olimp, supraetajat de firma controlată de un consilier local din Mangalia

ro

30 Dec, 2021 00:00 2111 Marime text
  • Development Cosmad SRL supraetajează imobilul din Olimp
  • Firma a fost înființată în anul 2012, cu sediul social în Mangalia, pe strada Albatros
 
APM Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Development Cosmad SRL de supraetajare a unui imobil din Mangalia.
 
Mai exact, este vorba de proiectul  „Supraetajare construcție corp C1 în procent de maxim 20% din suprafața desfășurată autorizată cu A.C. nr. 129 din 18.04.2018, emisă de Primăria Municipiului Mangalia”, cu respectarea reglementărilor urbanistice menționate în cuprinsul certificatului de urbanism, propus a fi amplasat în Mun. Mangalia, loc. Olimp, str.Olimp, nr. 18B,  județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Constanța. Observaţiile publicului se primesc zilnic la  sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 
Despre Development Cosmad SRL      
 
Firma a fost înființată în anul 2012, cu sediul social în Mangalia, pe strada Albatros. Asociați în firmă sunt Mădălina Georgiana Bociog și Ștefan Dragoș Bociog, ambii cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%. Ștefan Dragoș Bociog este administratorul societății. El este, totodată, consilier local în Consiliul Local al Municipiului Mangalia. Conform raportării din 2020, firma a declarat un număr de cinci salariați, la o cifră de afaceri de 3.321.547 lei, cu un profit de 457.262 lei.
 
Conform confidas.ro, Mădălina Georgiana Bociog mai este asociat în firma Niova Transport SRL, iar Ștefan Dragoș Bociog mai este asociat la Niova Transport SRL și Best Coffee in Town SRL.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și
 
 
Un fost candidat la Consiliul Local Mangalia investeşte în imobiliare. Vrea o pensiune cu bani europeni

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii