Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost candidat la Consiliul Local Mangalia investeşte în imobiliare. Vrea o pensiune cu bani europeni

ro

14 Mar, 2017 00:00 2669 Marime text
În localitatea Olimp va „răsări“ o pensiune turistică nouă, cu regim de înălţime propus P+1E. SC Development Cosmad SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire si dotare pensiune turistică“. Investiţia urmează a se realiza prin accesarea de fonduri în cadrul Programului Operaţional Regional - POR, Axa 2.1 A.
 
Investiţia propusă are ca scop creşterea gradului de atractivitate turistică a staţiunii Olimp, prin realizarea unui imobil cu destinaţie turistică. Prin proiectul propus, se doreşte atragerea şi încurajarea vizitatorilor de a se bucura de frumuseţile litoralului, ca urmare a edificării acestei structuri turistice.
 
Vecinătăţile amplasamentului sunt: la nord - drum public, la sud - lot 7; la est - lot 10, iar la vest - alee acces - lot 2. Pe terenul în suprafaţă de 518,00 mp, care aparţine titularului, conform contractului de vânzare-cumpărare autentificat cu nr. 300 din 9.02.2017, înscris la BNPA Budei Cristina şi Ştreangă Ioana, Constanţa, intabulat conform încheierii nr. 3352/2017 la OCPI - Constanţa, este propusă ridicarea unui structuri de primire turistică cu funcţiune de cazare. Nivelul de confort şi calitatea serviciilor obiectivului propus prin proiect vor fi la standardul de calitate pentru trei margarete. Pensiunea va avea o capacitate de opt unităţi de cazare, respectiv şapte camere duble şi un apartament pentru cazarea turiştilor, recepţie, spaţiu pentru servirea mesei, oficiu în care turiştii îşi pot prepara singuri hrana, holuri de acces şi distribuţie, grupuri sanitare separate pe sexe şi spaţii anexe precum oficiu cameristă, cameră tehnică, vestiar personal.
 
Terenul va fi împrejmuit pe laturile sud şi est cu un gard de lemn pe soclu de beton, cu înălţimea de 1,80 m. Împrejmuirea stradală de pe laturile nord şi vest, totalizând o lungime de 51,50 m, va fi executată cu un gard de înălţime maximă 1,80 m, alcătuit din profil metalic pe soclu de beton de 50 cm. Acest gard transparent stradal va fi dublat de gard viu în lungime de 48 m şi pe toată înălţimea de 1,80 m, rezultând o suprafaţă verde măsurata pe verticală de 86,40 mp.
 
În incintă se vor amenaja 204,9 mp de spaţii verzi, amenajări peisagistice, pergole, jardiniere şi decoraţiuni exterioare, reprezentând 39,56% din aria lotului, iar împreună cu gardul viu, ce reprezintă 16,68% din aria lotului, rezultând un total de 56,24% din teren, respectiv o suprafaţă verde de 291,30 mp. De asemenea, se vor planta cel puţin patru arbuşti şi arbori specifici zonei, un arbore la fiecare 100 mp teren liber de construcţii + un arbore la fiecare zece locuri de parcare. Mai mult, se vor executa alei pietonale şi locuri de parcare din dale înierbate totalizând 44,90 mp, precum şi lucrări la trotuare perimetrale construcţiei, trepte şi rampe de acces în suprafaţă de 61,50 mp. Potrivit proiectului, se vor asigura trei de locuri de parcare la nivelul solului, în partea de nord a terenului.

Despre Development Cosmad SRL 

Controlată de Cosmin Alexandru Ciocîia, Development Cosmad SRL a fost înmatriculată în 2012 şi are sediul social în municipiul Mangalia. Capitalul social subscris, de 8.000 de lei, integral vărsat, este compus din 800 de părţi sociale. Asociat unic este Cosmin Alexandru Ciocîia, născut pe 12.05.1987, în municipiul Mangalia. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. Potrivit date-financiare.ro, în anul 2015, societatea cu trei salariaţi a declara o cifră de afaceri de 588.960 de lei şi un profit net de 9.729 de lei. În anul 2012, Cosmin Alexandru Ciocîia a candidat pentru consiliul municipal Mangalia din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii