Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grecii de la Europroiect au obținut un nou certificat de urbanism, care vizează o investiție în Constanța

ro

12 Dec, 2022 09:20 1847 Marime text
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru firma SC Europroiect SRL, care dorește să investească pe strada Cuarțului din municipiu.
 
Prin CU 3191 din data 9 decembrie 2022, firma Europroiect SRL a primit undă verde pentru dorința de a investi pe strada Cuarțului nr. 16.
 
Este vorba de construirea unui imobil S+P+2-3E – locuire colectivă, construire imobil P+1E-funcțiuni comerciale, servicii profesionale, birouri profesiuni liberale, modificare imobile existente P+2-3E locuințe individuale prin extindere etaj 3 și reconversie în locuințe colective, amenajare parcare, spații verzi de recreere și loisir, împrejmuire teren și organizare de șantier. Documentul are o valabilitate de 12 luni.
 
Despre SC Europroiect SRL 
 
 
Înfiinţată în anul 1999, firma are sediul în Constanţa, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 191, iar obiectul principal de activitate constă în „Închirierea și subînchirierea bunurilor imobilaire proprii sau în leasing”.

Asociaţi sunt Ioannis Skantzikas, născut în Grecia, Atena, cu 40% din capitalul social, şi Antonios Gioxas, de asemenea născut în Grecia, cu 60% din capitalul social. Cei doi sunt şi administratori ai firmei. Potrivit Registrului Comerţului, acţionarii au depus pe 22.01.2018 o menţiune cu privire la fuziunea prin absorbţie între Europroiect SRL şi Oro Invest SRL, care s-a realizat pe 19.01.2018.

Firma înfiinţată în 2007 îi avea ca acţionari tot pe Antonios Gioxas (50%) şi Ioannis Skantzikas (50%), ambii fiind şi administratori ai firmei. Obiectul principal de activitate este „cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii“. SRL-ul deţine restaurantul Ammos by Blue Beach.

De la Registrul Comerţului mai aflăm că Ioannis Skantzikas este asociat în următoarele societăţi: Black Sea Suppliers SRL, Blue Beach SRL, Europroiect SRL, Instalatorul SRL, Iolkos Invest SRL, Metal Trade SRL, Oro Construct SRL, Oro Invest SRL, Romexpress Line SRL şi Eurobalkan Blasting SRL (radiată).

Ca administrator apare în majoritatea acestor firme şi, în plus, în firma Zolmar Ius SRL, din Agigea. Gioxas Antonios mai apare ca asociat şi în Romexpress Line SRL, Black Sea Suppliers SRL, Blue Beach SRL, Europroiect SRL, Instalatorul SRL, Iolkos Invest SRL, Mec-El Project Engineering SRL (întrerupere temporară de activitate), Metal Trade SRL şi Oro Construct SRL.
 
În 2021, cifra de afaceri netă a Europroiect SRL a fost de 59.892.112 de lei, numărul de salariaţi a fost 26, iar profitul a fost de 7.795.870 lei.
 
Vă reamintim că Skantzikas este una şi aceeaşi persoană care, potrivit declaraţiei de avere a lui Radu Mazăre din 2008, a fost împrumutată de fostul edil-şef cu 600.000 de euro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii