Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:09 03 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUD-ul grecilor de la Europroiect care vor să construiască pe malul lacului Siutghiol nu a trezit interesul constănțenilor

ro

14 Jun, 2021 00:00 1042 Marime text
  • Primăria Constanța a publicat raportul informării și consultării publicului cu privire la Planul Urbanistic de Detaliu propus de SC Europroiect SRL
  • Asociaţi sunt Ioannis Skantzikas şi Antonios Gioxas
  • Suprafața de teren care a generat PUD este 11.414 mp
  • Pe parcursul consultării publice nu s-au depus solicitări de către persoanele interesate
  • Se intenționează realizarea unui ansamblu de 3 locuințe colective și dotări conexe, dintre care două construcții de locuințe sunt edificate, în intravilanul municipiului Constanța, pe malul sudic al Lacului Siutghiol
 

 
Primăria Constanța a publicat raportul informării și consultării publicului cu privire la Planul Urbanistic de Detaliu propus de SC Europroiect SRL.
Suprafața de teren care a generat PUD este 11.414 mp.

Conform extrasului de carte funciară eliberat sub nr. cerere 133123 /06.09.2019, terenul cu numărul cadastral 251155 este situat în intravilanul UAT Municipiul Constanța și este proprietatea Europroiect SRL.

Se intenționează realizarea unui ansamblu de 3 locuințe colective și dotări conexe, dintre care două construcții de locuințe sunt edificate, în intravilanul municipiului Constanța, pe malul sudic al Lacului Siutghiol.

Zona este reglementată prin „PUZ Zona Campus Universitar” aprobat cu HCLM 109/2017.

Suprafața desfășurată a construcțiilor propuse este de aproximativ 13.300 mp, iar proiecția la sol a construcțiilor, de aproximativ 3.450 mp.

Pe parcursul consultării publice nu s-au depus solicitări de către persoanele interesate, vezi secțiunea "documente".
 

Despre SC Europroiect SRL 
 
 
Înfiinţată în anul 1999, firma are sediul în Constanţa, iar obiectul principal de activitate constă în activităţi de arhitectură, activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică şi alte activităţi profesionale şi ştiinţifice.
SC Europroiect SRL are un capital social subscris de 5.956.461 de lei, integral vărsat.
Asociaţi sunt Ioannis Skantzikas, născut în Grecia, Atena, cu 40% din capitalul social, şi Antonios Gioxas, de asemenea născut în Grecia, cu 60% din capitalul social. Cei doi sunt şi administratori ai firmei.
Potrivit Registrului Comerţului, acţionarii au depus pe 22.01.2018 o menţiune cu privire la fuziunea prin absorbţie între Europroiect SRL şi Oro Invest SRL, care s-a realizat pe 19.01.2018.
Firma înfiinţată în 2007 îi avea ca acţionari tot pe Antonios Gioxas (50%) şi Ioannis Skantzikas (50%), ambii fiind şi administratori ai firmei. Obiectul principal de activitate este „cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii“. SRL-ul deţine restaurantul Ammos by Blue Beach.

De la Registrul Comerţului mai aflăm că Ioannis Skantzikas este asociat în următoarele societăţi: Black Sea Suppliers SRL, Blue Beach SRL, Europroiect SRL, Instalatorul SRL, Iolkos Invest SRL, Metal Trade SRL, Oro Construct SRL, Oro Invest SRL, Romexpress Line SRL şi Eurobalkan Blasting SRL (radiată).
Ca administrator apare în majoritatea acestor firme şi, în plus, în firma Zolmar Ius SRL, din Agigea. Gioxas Antonios mai apare ca asociat şi în Romexpress Line SRL, Black Sea Suppliers SRL, Blue Beach SRL, Europroiect SRL, Instalatorul SRL, Iolkos Invest SRL, Mec-El Project Engineering SRL (întrerupere temporară de activitate), Metal Trade SRL şi Oro Construct SRL. În 2016, cifra de afaceri netă a Europroiect SRL a fost de 10.358.270 de lei, numărul de salariaţi a fost 47, iar pierderea înregistrată a fost de 2.219.452 de lei. Vă reamintim că Skantzikas este una şi aceeaşi persoană care, potrivit declaraţiei de avere a lui Radu Mazăre din 2008, a fost împrumutată de fostul edil-şef cu 600.000 de euro.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Proiectul demarat de grecii de la Europroiect, lângă hotelul Ibis din Constanţa, modificat societatea C.N.D. Residence Investment SRL

Prietenia cu primarul Mazare, secretul grecilor de la Europroiect
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii