Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronul grec cere peste 3 milioane de euro Hotelul By Tony, situat în Mamaia, în apropierea hotelului Iaki, de vânzare

ro

31 Mar, 2024 13:51 977 Marime text
  • O agenție imobiliară vinde Hotelul By Tony, situat în Mamaia.
  • Unitatea de cazare are o suprafaţă totală de 1.089 mp  și are 16 camere. 
  • Afaceristul Messerschmidt Sofrone, patronul Hotel by Tony a elaborat în 2012 un Plan Urbanistic de Detaliu prin care intenționează să își supraetajeze hotelul din  Mamaia.


Hotelul By Tony, situat  în Mamaia, zona C, subzona I,  în apropierea hotelului Iaki, este scos la vânzare de o agenție imobiliată. Bunul imobil P+2E a fost scos la vânzare pentru 3.300.000 de euro. Hotel by Tony este cotat la trei stele.

Unitatea de cazare are o suprafaţă totală de 1.089 mp  și are 16 camere. Fiecare cameră are o suprafață de 40 mp. Terenul are o suprafaţă de 500 mp. Hotelul a fost constuit în 2023, însă a fost modernizat.

„Va propunem spre vânzare un hotel situat în Mamaia, pe malul Marii Negre, într-o poziție deosebită. Hotelul are 16 camere, 3 niveluri, P + 2, în suprafață totala de 1089 mp, 363 mp pe nivel. Dispune de autorizație de construcție pentru încă 9 camere, construirea unui nivel superior și a unui lift exterior. Suprafață terenului este de 500 mp“, se spune în anunțul de vânzare.

Reamintim că grec Messerschmidt Sofrone, patronul Hotel by Tony, a elaborat în 2021 un Plan Urbanistic de Detaliu prin care intenționează să își supraetajeze hotelul pe care îl deține în stațiunea Mamaia.

PUD - supraetajare cu un nivel imobil P+2E - Hotel By Tony, Stațiunea Mamaia, zona C, investitor Messerschmidt Sofrone - etapa demarare consultare publică s-a aflat și pe ordinea de zi a Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism din 19.11.2021.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Patronul hotelului by Tony vrea să-și supraetajeze imobilul din stațiunea Mamaia (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii