Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:49 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări la complexul Iaki din Mamaia. Ce a solicitat Gheorghe Hagi de la APM Constanţa

ro

18 Feb, 2017 00:00 1762 Marime text
Hagi Sport SRL, firma pe care funcţionează hotelul Iaki, a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa acord de mediu pentru o nouă investiţie. Potrivit anunţului publicat, este vorba despre „Execuţie foraj pentru alimentarea cu apă a complexului Iaki Mamaia“. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanţa, zilnic, între 9.00 şi 13.00, şi la adresa titularului, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 171. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Constanţa.

Despre Hagi Sport SRL

Firma a fost înfiinţată în anul 1999 şi are sediul social în Mamaia, hotel Bucureşti B. Firma provine din schimbarea sediului din alt judeţ. Capitalul social subscris, de 3.500 de lei, integral vărsat, este compus din 70 de părţi sociale. Hagi Sport SRL este controlată de Marilena Hagi, născută pe 4.08.1972, în Bucureşti, cu o singură parte socială (1,428 % din capitalul social), şi Gheorghe Hagi, născut pe 5.02.1965, în Săcele, cu 69 de părţi sociale (98,5714% din capitalul social). Administratorul societăţii, care se ocupă de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, este Gheorghe Hagi.
 
Pe societatea Hagi Sport SRL funcţionează hotelul Iaki. Numele lui Gheorghe Hagi apare în Fotbal Club Viitorul SA, H10 Sport Lounge SRL, dar şi în mai multe societăţi radiate: Dream Team Spirit 94 SRL, Fullman Prod SA, G & G Company SRL, GM Imobiliare SRL, GM Imobiliare SRL, H10 Sport Management & Entertainment SRL, Hagi Sport BZ SRL. La rândul ei, Marilena Hagi deţine acţiuni în GM Imobiliare SRL, care este radiată. Gheorghe Hagi, cel mai bun jucător de fotbal din istoria României, este în prezent manager tehnic al FC Viitorul.

Ti-a placut articolul?

Comentarii