Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Financiere Black Sea SRL trebuie să realizeze PUD pentru edificarea unui imobil pe malul Lacului Siutghiol din Constanța

ro

28 May, 2022 00:00 1669 Marime text
  • Este vorba de proiectul „Construire pensiune turistică și împrejmuire teren”
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru societatea Financiere Black Sea SRL, pentru o investiție imobiliară, însă trebuie realizat Plan Urbanistic de Detaliu.
 
Mai exact, prin CU 1047 din data de 27 mai 2022, compania menționată dorește să realizeze o investiție în zona Lac Siutghiol – UMC, lot 1, municipiul Constanța. Este vorba de „Construire pensiune turistică și împrejmuire teren”. Destinația de pensiune turistică nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate conform prevederilor HCL 109 din data de 27 aprilie 2017 și este necesar elaborarea și aprobarea unui PUD conform legii. Documentul este valabil 12 luni.
 
Reamintim că prin documentul cu numărul 2120 din data de 6 iulie 2021, Financiere Black Sea SRL prin Raul Constantin Bonculescu a solicitat elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu pentru construirea de locuințe colective P+2E în zona lacului Siutghiol – UMC, lot 1. Primăria a răspuns că nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate conform HCL 109/27.04.2017 (regim de înălțime).
 

Despre Financiere Black Sea SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2018 și are sediul social în București, Sector 3, pe strada Doamnei. Asociați sunt Coyne David Nicolas Joseph Andre, cetățean francez, care deține 99% din capitalul social și Financiere Asset Management SRL, care deține 1%. Coyne David Nicolas Joseph Andre este administratorul societății. În anul 2020, firma a raportat un salariat, cifra de afaceri a fost de 55.751 lei, cu un profit net de 646.488 lei.
 
Conform Confidas.ro, Coyne David Nicolas Joseph Andre mai este asociat în Black Sea Station SRL, Easydo Digital Technologies SRL, Easydo Property Technologies SRL, Falcon Estate Property SRL, Financiere Asset Management SRL, Financiere Centru Istoric SRL, Financiere Les Lumieres SRL, Financiere Sainthonore SRL, Hub Techno Consulting SRL, Rigas Property SRL, Technology Blackrock Equity SRL și The Three Equity SRL.
 
Financiere Asset Management SRL este asociat în Black Sea Station SRL, Easydo Digital Technologies SRL, Easydo Property Technologies SRL, Financiere Centru Istoric SRL, Financiere Sainthonore SRL, Hub Techno Consulting SRL, Rigas Property SRL și Technology Blackrock Equity SRL.
 

Investiție pe Ferdinand


Amintim că Primăria Constanța a eliberat Certificatul de Urbanism pentru Easydo Digital Technologies SRL care dorește edificarea unui hotel de cinci etaje pe bulevardul Ferdinand, din Constanța. Astfel, prin CU 2015 din data de 9 iunie 2021, societatea menționată, prin David Nicolas Joseph Andre Coyne a obținut documentul pentru construirea unui imobil S+P+4E+5E retras cu funcțiunea de hotel, alimentație publică, spa, amplasare firmă luminoasă, împrejmuire teren și organizare de șantier. Valabilitatea documentului este de 12 luni.
 
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Citește și

Cunoscut om de afaceri francez, răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru o investiție pe malul Lacului Siutghiol
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii