Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:48 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clădirea monument de pe strada Cuza Vodă din Constanța, transformată în centru de recreere și distracție. Inițial, investitorul dorea să facă un muzeu digital

ro

03 Dec, 2020 00:00 2708 Marime text
  • La începutul acestui an, societatea Financiere Black Sea SRL , deținută de persoană fizică Coyne David Nicolas Joseph Andre dorea să transforme o clădire monument istoric, ridicată în 1906, în muzeu digital, prin construire corpuri noi S+P+2E
  • Imobilul se află pe strada Cuza Vodă nr. 30-30A din municipiul Constanţa
  • Francezul a vândut între timp imobilul societății Easydo Digital Technologies
  • Noul proprietar al imobilului, a solicitat și a obținut de la Primăria Constanța certificatul de urbanism în vederea amenajării unui centru de recreere și distracție, după ce supraetajează imobilul și îi adaugă un corp nou

La începutul acestui an, societatea Financiere Black Sea SRL , deținută de persoană fizică Coyne David Nicolas Joseph Andre dorea să transforme o clădire monument istoric, ridicată în 1906, în muzeu digital, prin construire corpuri noi S+P+2E.


Imobilul se află pe strada Cuza Vodă nr. 30-30A din municipiul Constanţa.

Astfel, Primăria Constanţa a emis, pe data de 21 ianuarie, pentru Financiere Black Sea prin Rosentzveig Gabriel, certificatul de urbanism nr. 405 – „Restaurare, recompartimentare şi schimbare destinaţie clădire monument istoric 233377-C1în muzeu digital, construire corpuri noi S+P+2E".

Înmatriculată în anul 2018, Financiere Black Sea SRL are sediul în Bucureşti. Asociat persoană juridică este firma Financiere Asset Management SRL, cu 99 de părţi sociale, adică o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99%, care deține în proprietate terenul pe care s-a aflat hotelul Continental din centrul Constanței.

Asociat persoană fizică este Coyne David Nicolas Joseph Andre, cu o singură parte socială, adică o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%. Coyne David Nicolas Joseph Andre este administrator al firmei care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.


Francezul a vândut între timp imobilul societății Easydo Digital Technologies.


Noul proprietar al imobilului, a solicitat și a obținut de la Primăria Constanța certificatul de urbanism nr. 3296, necesar pentru modificarea clădirii monument istoric din centrul orașului, de pe strada Cuza Vodă, în vederea amenajării unui centru de recreere și distracție, după ce supraetajează imobilul și îi adaugă un corp nou.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii