Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:44 25 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clădire monument istoric de pe strada Cuza Vodă, transformată în muzeu digital (galerie foto)

ro

22 Jan, 2020 00:00 2334 Marime text

Financiere Black Sea SRL va transforma o clădire monument istoric, ridicată în 1906, în muzeu digital, construire corpuri noi S+P+2e. Precizăm că imobilul se află pe strada Cuza Vodă nr. 30-30A din municipiul Constanţa.
 
Primăria Constanţa a emis, pe data de 21 ianuarie, pentru Financiere Black Sea prin Rosentzveig Gabriel, certificatul de urbanism nr. 405 – „Restaurare, recompartimentare şi schimbare destinaţie clădire monument istoric 233377-C1 în muzeu digital, construire corpuri noi S+P+2e". Actul de urbanism este valabil 24 de luni.
 

Financiere Black Sea SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2018, Financiere Black Sea SRL are sediul în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 1.000 lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociat persoană juridică este firma Financiere Asset Management SRL, cu 99 de părţi sociale, adică o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99%. Asociat persoană fizică este Coyne David Nicolas Joseph Andre, cu o singură parte socială, adică o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%. Coyne David Nicolas Joseph Andre este administrator al firmei care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: niciun salariat, o cifră de afaceri de zero lei şi un profit de 4.398.133 lei.
 
Citeşte şi:
 
Şantier pe strada Ecaterina Varga Undă verde de la Primăria Constanţa pentru societatea Casa Pardin SRL (galerie foto)

Imobil de cinci etaje pe aleea Pictor Nicolae Tonitza. Ieri a fost ultima zi pentru depunerea observaţiilor la APM Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii