Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Cunoscut om de afaceri francez, răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru o investiție pe malul Lacului Siutghiol

ro

07 Jul, 2021 00:00 1790 Marime text
  • Primăria Constanța nu a eliberat Certificatul de Urbanism pentru Financiere Black Sea SRL
  • Firma este controlată de către Coyne David Nicolas Joseph Andre
 
 
Primăria Constanța a răspuns la cererea de eliberare a unui certificat de urbanism pentru societatae Financiere Black Sea SRL. Răspunsul a fost unul negativ.
 
Prin documentul cu numărul 2120 din data de 6 iulie 2021, Financiere Black Sea SRL prin Raul Constantin Bonculescu a solicitat elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu pentru construirea de locuințe colective P+2E în zona lacului Siutghiol – UMC, lot 1. Primăria a răspuns că nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate conform HCL 109/27.04.2017 (regim de înălțime).
 
Utilizări admise cu condiţionări: • se admit locuințe individuale sau colective, locuințe de vacanță și locuințe de serviciu, în regim de construire izolat, POT maxim = 15%, CUT max = 0,3, înălțimea maxim admisă P+1 (9,00metri) – de la cota trotuar de gardă al viitoarei construcții până la atic / cornișă; în cazul în care nu se pot construi clădiri de locuințe în aceste condiții, este permisă amenajarea de unități locative în clădiri cu destinație mixtă, cu condiția ca acestea să fie amplasate numai la etaje iar suprafața desfășurată totală a acestora să nu depășească 250 mp.
 

Despre Financiere Black Sea SRL

 
Financiere Black Sea SRL a fost înființată în anul 2018, având sediul social în București, pe strada Doamnei. Asociați în firmă sunt Coyne David Nicolas Joseph Andre, care deține 99% din firmă și Financiere Asset Management SRL, care deține 1%. Administrator este Coyne David Nicolas Joseph Andre.
 
În anul 2020, firma a raportat un salariat, cifra de afaceri a fost de 55.751 lei, cu un profit net de 646.488 lei.
 
Conform Confidas.ro, Coyne David Nicolas Joseph Andre mai este asociat în Black Sea Station SRL, Easydo Digital Technologies SRL, Easydo Property Technologies SRL, Falcon Estate Property SRL, Financiere Asset Management SRL, Financiere Centru Istoric SRL, Financiere Les Lumieres SRL, Financiere Sainthonore SRL, Hub Techno Consulting SRL, Rigas Property SRL, Technology Blackrock Equity SRL și The Three Equity SRL.
 
Financiere Asset Management SRL este asociat în Black Sea Station SRL, Easydo Digital Technologies SRL, Easydo Property Technologies SRL, Financiere Centru Istoric SRL, Financiere Sainthonore SRL, Hub Techno Consulting SRL, Rigas Property SRL și Technology Blackrock Equity SRL.
 

Investiție pe Ferdinand


Amintim că Primăria Constanța a eliberat Certificatul de Urbanism pentru Easydo Digital Technologies SRL care dorește edificarea unui hotel de cinci etaje pe bulevardul Ferdinand, din Constanța. Astfel, prin CU 2015 din data de 9 iunie 2021, societatea menționată, prin David Nicolas Joseph Andre Coyne a obținut documentul pentru construirea unui imobil S+P+4E+5E retras cu funcțiunea de hotel, alimentație publică, spa, amplasare firmă luminoasă, împrejmuire teren și organizare de șantier. Valabilitatea documentului este de 12 luni.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Ce se construiește Hotel nou pe bulevardul Ferdinand, din Constanța! Proprietarul este un cunoscut om de afaceri francez

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii