Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două blocuri cu patru etaje s-ar putea ridica în Mamaia Nord. Investitorii, trei companii din Constanța!

ro

10 May, 2023 09:45 1739 Marime text


Două blocuri cu patru etaje, spații tehnice și parcări la demisol ar urma să fie construite în Năvodari, zona Mamaia Nord, potrivit informațiilor furnizate de Agenția pentru Protecția Mediului Constanța!
 
Investitorii pentru primul dintre cele couă două imboile sunt trei companii din oraș, acestea adresându-se recent APM Constanța pentru emiterea acordului de mediu.
 
Conform datelor oficiale, este vorba despre proiectul „construire imobil locuințe colective D+P+4E+Spații Tehnice cu parcări la demisol și împrejmuire teren“, propus a fi amplasat în județul Constanța, orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, strada A2, nr. 10, lot 57.
 
Titularii proiectului sunt societățile Bancososi Sab SRL, Genesis Concept SRL și Liber Sav SRL.
 
Informațiile privind proiectul pot fi consultate la sediul APM Constanța din strada Unirii, nr. 23, zilnic, între orele 9.00-13.00, dar și la adresa titularului Bancososi Sab SRL, Genesis Concept SRL și Liber Sav SRL, din Constanța, strada Ion Vodă nr. 18.
 
De asemenea, observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Constanța.
 
Totodată, Genesis Concept SRL, alături de Liber Sav și Mihaela și George Liviu Munteanu au solicitat acord de mediu și pentru proiectul „construire imobil locuințe de vacanță și locuințe permanente D+P+4E+Sp Th. cu parcări la demisol, spațiu comercial la parter și împrejmuire teren“, propus a fi amplasat tot în Năvodari, zona Mamaia Nord, strada A2, FN, lot 58.
 
Și în acest caz, informațiile privind proiectul pot fi studiate la sediul APM Constanța, dar și la sediul titularului, din Constanța, strada Smaraldului nr. 13.
 
Obersvațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
 
Despre Bancososi Sab SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 10 mai 2023, societatea Bancososi Sab a fost înființată în anul 2019 și are sediul social în Constanța, pe strada Ion Vodă, nr. 48, obiectul de activitate al firmei fiind reprezentat de hoteluri și alte facilități de cazare similare.
 
Asociatul unic și administratorul firmei este Claudiu Sabangeanu, al cărui nume se leagă și de Cosmophone Business Solutions SRL Constanța.
 
În ce privește Bancososi Sab SRL, cu un angajat, firma a declarat în 2021 un profit de peste 1,40 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 2,01 milioane de lei.
 
Societatea are un punct de lucru și pe strada Mircea cel Bătrân nr. 109, în Constanța.
 
Despre Genesis Concept SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 10 mai 2023, firma Genesis Concept a fost înființată în 2017 și are sediul social în Constanța, pe strada Smaraldului nr. 13, având obiectul de activitate dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Societatea este deținută și administrată de cetățeanul grec Pertsemlidis Drakos Karolos Pantelis, al cărui nume se leagă și de Nautica Concept SRL Constanța.
 
În 2021, Genesis Concept SRL a declarat doi angajați, profit peste 570.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 2,10 milioane de lei.
 
Despre Liber Sav SRL
 
Potrivit Confidas.ro, consultată pe 10 mai 2023, firma Liber Sav a fost înființată în anul 2015 și are sediul social în Constanța, pe strada Oleg Danovski, nr. 24 Bis, având ca obiect de activitate dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Societatea este deținută și administrată de Marioara Rusa, al cărei nume se leagă și de Nautica Concept SRL Constanța (alături de cetățeanul grec Pertsemlidis Drakos Karolos Pantelis, asociatul și administratorul Genesis Concept SRL).
 
În anul 2021, Liber Sav SRL a declarat un angajat, profit peste 28.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,25 de milioane de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii