Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere publică pentru extinderea capacității de producție a unei societăți din Mihail Kogălniceanu

ro

29 Dec, 2022 13:14 957 Marime text


Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul dezvoltat de Avimar Veterinary SRL, care va intra la dezbatere publică.
 
Este vorba de proiectul „Creșterea eficienței economice a exploatației prin extinderea și modenizarea capacităților și modernizarea capacităților de producție”, propus a fi amplasat în comuna Mihail Kogălniceanu, parcela A 249/1/1/2, județul Constanța.
 
Tipul deciziei posibile luate de APM Constanța poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu. Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constnața din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi. Documentul menţionat este disponibil şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
 
Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, va avea loc in data de in data de 27.01.2023, ora 12, in comuna Mihail Kogalniceanu,  str.  Drum  Exploatare, nr. parcela   A 249/1/1, Complex Sibioara, etaj  parter,  judetul Constanta.
 
Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentul menţionat,  in scris,  la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, judetul Constanta,  sau  pe adresa : office@apmct.anpm.ro,  pana la data de  27.01.2023.
 
Despre Avimar Veterinary SRL
 
Firma este înființată în anul 2009, are sediul social în Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Asociat unic și administrator este Andrei Cristian Ruca. El mai apare ca administrator în firma Eco Green Industry SRL. În anul 2021, societatea investitoare a raportat 5 salariați, la o cifră de afaceri de peste 7,8 milioane de lei, cu un profit de 683.492 lei.  
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii