Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demolarea cafenelei controlată de familia Simona Halep, continuă. Undă verde de la APM Constanța

ro

06 Oct, 2020 00:00 3168 Marime text
  • Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța a luat o decizie cu privire la proiectul imobiliar al familiei Halep
  • În locul cafenelei din centru, se va ridica un hotel de patru etaje
Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru o investiție imobiliară a familiei jucătoarei de tenis Simona Halep.
 „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului,  pentru proiectul: ”Desființare imobil existent S+P+1E+M complex alimentație publică, discotecă și restaurant și construire hotel 2S+P+4E”, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, str. Mircea cel Bătrân, nr.105. Titularul proiectului este Halep Nicolae pentru New Concept Imob SRL.  
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
Amintim că după ce Primăria Constanţa a emis pentru New Concept Imob SRL un act de urbanism necesar demolării cafenelei SH Cafe de pe strada Mircea cel Bătrân nr. 105, firma controlată de Nicolae Halep, fratele Simonei Halep, a solicitat şi acord de mediu în primăvara acestui an.

La data de 27 aprilie, municipalitatea a emis certificatul de urbanism nr. 1590 - Desfiinţare imobil existent S+P+1e+M complex alimentaţie publică, discotecă şi restaurant şi construire hotel 2s+P+4e. Reamintim că anul trecut, pe data de 18 aprilie, municipalitatea a emis certificatul de urbanism nr. 1290, care constă în următoarele: „Extindere şi supraetajare cu două niveluri construcţie existentă S+P+1e+M complex alimentaţie publică, discotecă şi restaurant rezultând imobil S+P+4e servicii cazare cu alimentaţie publică la parter“. Imobilul este situat pe strada Mircea cel Bătrân nr. 105 din municipiul Constanţa.

New Concept Imob SRL, în datele Registrului Comerţului

Cu sediul social în municipiul Constanţa, New Concept Imob SRL a fost fondată în anul 2014. Capitalul social subscris de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Nicolae Halep este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. În anul fiscal 2016, societatea cu trei salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 199.045 lei şi o pierdere de 26.862 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: un singur salariat, o cifră de afaceri de 502.015 lei şi un profit de: 227.686 lei.


Citeşte şi:

Investiţiile familiei Simonei Halep. Clinică pe bulevardul Mamaia şi hotel pe strada Mircea cel Bătrân în Constanţa

Cafeneaua SH Cafe, deţinută de familia Simonei Halep, va fi modificată. Detalii din proiect

Familia Halep continuă demersurile pentru construirea unui hotel de patru etaje pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii