Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:19 02 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A solicitat acord de mediu Familia Halep continuă demersurile pentru construirea unui hotel de patru etaje pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța

ro

09 May, 2020 00:00 3604 Marime text

După ce Primăria Constanţa a emis pentru, New Concept Imob SRL, un act de urbanism necesar demolării cafenelei SH Cafe de pe strada Mircea cel Bătrân nr. 105, iată că firma, controlată de Nicolae Halep, fratele Simonei Halep, a solicitat şi acord de mediu.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța# anunţat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”Desființare imobil existent S+P+1E+M complex alimentație publică, discotecă și restaurant și construire hotel 2S+P+4E”, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, strada Mircea cel Bătrân, nr.105. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.


Reamintim că pe data de 27 aprilie, Municipalitatea a emis certificatul de urbanism nr. 1590 - Desfiinţare imobil existent S+P+1e+M complex alimentaţie publică, discotecă şi restaurant şi construire hotel 2s+P+4e. Reamintim că anul trecut, pe data de 18 aprilie, municipalitatea a emis certificatul de urbanism nr. 1290, care constă în următoarele: „Extindere şi supraetajare cu două niveluri construcţie existentă S+P+1e+M complex alimentaţie publică, discotecă şi restaurant rezultând imobil S+P+4e servicii cazare cu alimentaţie publică la parter“. Imobilul este situat pe strada Mircea cel Bătrân nr. 105 din municipiul Constanţa.
 

New Concept Imob SRL, în datele Registrului Comerţului

Cu sediul social în municipiul Constanţa, New Concept Imob SRL a fost fondată în anul 2014. Capitalul social subscris de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Nicolae Halep este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. În anul fiscal 2016, societatea cu trei salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 199.045 lei şi o pierdere de 26.862 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: un singur salariat, o cifră de afaceri de 502.015 lei şi un profit de: 227.686 lei.


Citeşte şi:

Investiţiile familiei Simonei Halep. Clinică pe bulevardul Mamaia şi hotel pe strada Mircea cel Bătrân în Constanţa

Cafeneaua SH Cafe, deţinută de familia Simonei Halep, va fi modificată. Detalii din proiect

Cafeneaua deţinută de familia Simonei Halep pe strada Mircea cel Bătrân se extinde
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii