Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va arăta noul hotel din Mamaia Nord, după ce investitorul va finaliza lucrările de recompartimentare

ro

15 Oct, 2016 00:00 2599 Marime text
O vilă din Năvodari, din zona Mamaia Nord, se va transforma, devenind hotel pentru turiștii care vin la mare în fiecare sezon estival. După ce a construit o locuință cu 3 etaje în zona Mamaia Nord, investitorul Simona Carmen Popa a depus un memoriu la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța solicitând Acordul de Mediu pentru lucrarea „Recompartimentare interioară nestructurală cu schimbarea funcțiunii din locuințe în hotel cu 34 unități de cazare și capacitate 80 locuri“. Potrivit documentului, clădirea este situată pe raza oraşului Năvodari, în zona Mamaia Nord, Trup 5, pe strada Prelungirea D17, Parcela NNS 158/5, Lot 1/1/1/1/1. Potrivit documentului, în prezent, în urma emiterii celor două autorizații de construire, a fost edificată o clădire cu funcțiunea de locuinţe - apartamente cu o cameră și cu două camere, la toate cele 5 nivele (parter + 3 etaje + etajul 4 retras). Ținând seama de importanța amplasamentului, se propune printr-o nouă documentație «schimbarea funcțiunii de locuințe cu funcțiunea de hotel», cu un număr de 34 de unități de cazare cu 2 și trei locuri, distribuite în camere și apartamente, iar la parter organizarea unui spațiu pentru servirea micului dejun cu un număr de 40 de locuri/serie. Suprafața terenului este de 800 mp, iar construcția ocupă 280 mp, cu o suprafață desfășurată totală propusă de 1200 mp.

Cum va fi amenajat hotelul?

Hotelul nou creat va avea apartamente de o cameră, cu zonă de zi și zonă de noapte, grup sanitar și apartamente de două camere cu zonă de zi - spații de recreere, bucătărie, grup sanitar alcătuit din trei piese, dormitor cu spații de depozitare și grup sanitar de 3 piese (lavoar, vas wc și cabină de duș). Astfel, la parter se păstrează 4 camere de cazare cu două locuri fiecare, la etajul 1 se păstrează un număr de 8 camere de cazare cu 2 locuri și o unitate de cazare - apartament de o cameră cu 3 locuri, la etajul 3 se realizează prin modificări interioare, 4 unități de cazare de 2 locuri fiecare, 1 apartament de 1 cameră cu 3 locuri de cazare și 2 apartamente de 2 camere cu 2 locuri de cazare, cu posibilitatea de a se asigura extensie 4 locuri de cazare și la etajul 4 se realizează 4 unități de cazare cu 2 locuri, 1 apartament de o cameră cu 3 locuri de cazare și 2 apartamente de două camere cu 2 până la 4 locuri.

Toate unitățile de cazare au balcoane sau terase orientate spre est și vest. De asemenea, la parter, pe latura vestică, se propune amenajarea unei săli de luat micul dejun cu 40 de locuri, un grup sanitar cu 2 cabine și oficiu de preparare a micului dejun, având o linie tehnologică specializată specific, la care se adaugă separate zona de vestiar și grup sanitar pentru personalul de deservire.
Investitorul privat Simona Carmen Popa nu figurează în datele Registrului Comerţului ca făcând parte din nicio societate în calitate de asociat sau administrator.

Citește și:

O vilă din Năvodari va deveni hotel pentru turişti!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii