Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:24 17 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Costică și George Halep ridică un bloc de patru etaje în Mamaia Nord

ro

09 Feb, 2021 00:00 1229 Marime text
  • Societatea controlată de Costică și George Halep ridică un bloc în Mamaia Nord
  • Documentația a fost depusă la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța
  • Imobilul va avea patru etaje și funcțiunea de locuințe colective

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul imobiliar al societății Aruba Concept SRL, documente depuse de Costică Halep.

Proiectul imobiliar constă în „Construirea unui imobil Dp + P+4E + spații tehnice – locuințe colective cu parcare, garaje închise la demisol și spații tehnice, realizare împrejmuire teren”, amplasat în orașul Năvodari, Zona Mamaia Nord, Trup 2 (DL), str. D8, Lot 1/1/3/2. Titular al proiectului este SC Aruba Concept SRL prin Halep Costică.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța, str. Unirii, nr.23, Municipiul Constanța, judetul Constanța, zilnic, intre orele 9 – 13, şi la adresa titularului: SC Aruba Concept SRL prin Halep Costică, cu sediul în municipiul Constanța.
 

SC Aruba Concept SRL, în datele Registrului Comerțului

Societatea a luat ființă în anul 2017, cu sediul social pe strada Răchitași, municipiul Constanța. Asociați în firmă sunt George și Costică Halep, ambii cu un aport la capitalul social de 50%. Capitalul social este format din suma de 200 de lei. Societatea este administrată de ambii asociați. Activitatea principală a societății constă, conform codului CAEN, în „Dezvoltare (promovare) imobiliară”.

Pentru anul 2019, societatea a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri de 0 lei, cu o pierdere de 13.954 lei.Citește și

Costică Halep şi George Halep au fondat la Constanţa Aruba Concept SRL. Ce domeniu de activitate are firma

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii