Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comagra SRL investește într-o bază pentru activități recreative și de agrement în stațiunea Neptun

ro

24 Feb, 2021 00:00 1996 Marime text
  • Comagra SRL investește într-un centru de agrement la Neptun

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiția imobiliară a societății Comagra SRL, la Neptun, la Complex Romanța.

„Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Construire și Dotare Bază pentru Activități Recreative și de Agrement în Stațiunea Neptun, Complex Romanța, propus a fi amplasat în municipiul Mangalia, Neptun, Complex Romanța, lot 1/2, județul Constanța, titular fiind Comagra SRL, prin administrator Mușat Elena, cu sediul în municipiul Constanța, aleea Brândușelor.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, strada Unirii, în zilele de luni - joi, între orele 8-16:30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.

Amintim că, în 2019, societatea Comagra SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului un memoriu de prezentare necesar pentru elaborarea unui plan urbanistic zonal în vederea modificării indicatorilor urbanistici şi construirii Grand Marina + complex hotelier. Obiectivul propus prin prezentul PUZ este situat în judeţul Constanţa, Năvodari, incinta Port Midia, parcela 38, str. Depozitelor, nr. FN. Suprafaţa totală a terenului ce a generat documentaţia este de 136.616 mp / 13,6616 ha, conform Certificatului de Urbanism nr. 1479 din 07.12.2018, şi este compusă din: 132.446 mp / 13,2446 ha teren închiriat de la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa şi 4.170 mp / 0,417 ha teren aflat în proprietate.


Citește și

Proiectul Midia Grand Marina. Năvodărenii vor avea parte de un club de yachting, mall şi zone de divertisment (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii