Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rent Car Service Litoral SRL modifică service-ul și show-room-ul auto din Constanța

ro

21 Mar, 2024 15:40 760 Marime text
  • Rent Car Service Litoral SRL, reprezentanta DACIA Constanța, modifică service-ul și show-room-ul auto, amplasată la intrare în orașul Constanța, pe bulevardul Bratianu numărul 251.
  • Rent Car Service Litoral SRL, cu 55 de angajați, a raportat, în 2022, o cifră de afaceri de 14.686.129 de lei și un profit de 192.780 lei.
 
Compania Rent Car Service Litoral SRL, prin Constantin Olteanu, a solicitat și obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism, necesar construcțis, realizată pe bd. I. C. Brătianu nr. 251 din  Constanţa.
 
Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 743 din data de 21 martie 2024 – „Lucrări realizate fără Autorizație de Construire, conform procesului verbal nr. 50-001585/09.02.2022 - construcții din panouri tip sandwich pe structură mixtă din beton armat și metal fără închideri perimetrale, acoperiș ferme metalice semirotunde, învelitoare poliplan, construcție din panouri sandwich, 4 corturi cu structură metalică cu închideri perimetrale poliplan“. Certificatul de urbanism este valabil 12 luni.
 

Despre Rent Car Service Litoral SRL


 
Conform termene.ro, Rent Car Service Litoral SRL, reprezentanta DACIA Constanța, are sediul pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 251, Constanța, funcționează din anul 1992 și are drept obiect de activitate „întreținerea și repararea autovehiculelor”.
 
Rent Car Service Litoral SRL, cu 55 de angajați, a raportat, în 2022, o cifră de afaceri de 14.686.129 de lei și un profit de 192.780 lei.
 
Constantin Olteanu este asociat unic și administrator al societății. De asemenea, administrator al firmei este și Constantin – Tudor Olteanu.
 
Conform termene.ro, Constantin Olteanu și Constantin Tudor Olteanu sunt asociați și în Total Service International SRL.
 
Rent Car Service Litoral SRL a obținut, prin negociere directă, 1.363 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: R.A. Romatsa - Administrația Română a Serviciilor șe Trafic Aerian,  Comuna Siliștea, Teatrul pentru copii și tineret Constanța „Căluțul de mare“, Orașul Murfatlar, Autoritatea Vamală Română,  Consiliul Local al Comunei Aliman, Județul Constanța, Comuna Cumpăna, Județul Constanța,  Comuna Cuza Vodă, Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" și altele.
 
Firma are două puncte de lucru: în Mangalia, strada Constanței nr. 57A-57B și în municipiul Constanța, bulevarul Tomis, nr. 393.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemena, pentru documentarea acstui articol au fost folosite și infrormații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
 
Primarul municipiului Constanța cheamă în instanță firma Rent Car Service Litoral SRL
 
De la ce firmă cumpără Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri două autoturisme 4x4 (document)
 
Parcul auto al DRDP Constanţa, îmbogăţit cu zece autoturisme break. Iată cine le va livra! (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii