Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centru de sprijinire a afacerilor, ridicat de Marcostar Construct Stil SA pe bulevardul Aurel Vlaicu. Ce a solicitat investitorul

ro

22 Jan, 2018 00:00 3383 Marime text
Marcostar Construct Stil SRL, prin Marius Stamate, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil S+P+6 etaje - incubator de afaceri Marco“, propus a fi amplasat în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 251.
 
Informaţiile privind proiectul pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. De asemenea, la sediul APM Constanţa pot fi depuse şi eventualele observaţii privind proiectul depus de Marcostar Construct Stil SRL.
 
În iunie 2015, Marcostar Construct Stil SA a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil S+P+6 etaje - Centru de sprijinire a afacerilor Marco, împrejmuire teren şi organizare şantier“, în vederea emiterii acordului de mediu. Beneficiarul, SC Marcostar Construct Stil SA, deţine în zona vizată un teren de 1.800 mp, fiind dobândit prin contractul de vânzare-cumpărare nr. 305/27.02.2015.
 
Conform Certificatului de urbanism nr. 1765/3.06.2015, utilizarea actuală a terenului este de teren liber, iar destinaţia stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului aprobate este de depozitare în spaţii închise, comerţ en-gros, spaţii de prezentări şi expoziţii, birouri, locuinţe de serviciu, producţie nenocivă, dotări cartier sau oraş.
 
Potrivit memoriului depus la APM, construcţia propusă va avea regim de înălţime S+P+6 etaje. Tema de proiectare stabilită prevede realizarea unui centru pentru sprijinirea afacerilor, ce va fi compus din 11 birouri pe etaj, realizate în modul „open-space“, ceea ce oferă posibilitatea amenajării spaţiilor respective în funcţie de necesităţile şi dorinţele utilizatorului.
 
Reamintim că, în anul 2017, Marcostar Construct Stil SA a solicitat şi a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 3 aprilie, Autorizaţia de construire nr. 327. Actul vizează construirea unui imobil P+2E - locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter, organizare de şantier şi împrejmuire teren. Investiţia se va realiza pe strada Dezrobirii nr. 68. Valabilitatea autorizaţiei de construire este de 12 luni.

Marcostar Construct Stil SA, în datele Registrului Comerţului 

Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe 14 iulie, firma Marcostar Construct Stil SA a fost înfiinţată în anul 2010 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 902.400 de lei, integral vărsat, este compus din 282 de acţiuni. Valoarea unei acţiuni este de 3.200 de lei. Firma este deţinută de Constantin Grama, născut pe 23.09.1948, în Podoleni, Neamţ, cu 141 de acţiuni, 50% din capitalul social, şi Marius Stamate, născut pe 15.08.1970, cu 141 de acţiuni, 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, este Marius Stamate.

Povestea Marcostar Construct Stil SA 

În baza cererii nr. 72306 din data 18.11.2009 şi a actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii şi înregistrării societăţi Marcostar Construct Stil SA. Fondatorii firmei sunt Tudor StamateConstantin Grama şi Eugen George Anastase.

Citeşte şi:

Imobil de două etaje pe strada Dezrobirii. Investitorul este Marcostar Construct Stil

Ce a solicitat Marcostar Construct Stil SA de la APM Constanţa Centru de sprijinire a afacerilor, pe bulevardul Aurel Vlaicu

Firme cu acţiuni la purtător din judeţul Constanţa Azi - Macnav SA, Marcostar Construct Stil SA, Marena Trading 2001 SA, Mega-Vet & Pet SA, Metal Line Automatic SA (episodul VI)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii