Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a solicitat Marcostar Construct Stil SA de la APM Constanţa Centru de sprijinire a afacerilor, pe bulevardul Aurel Vlaicu

ro

19 Jun, 2015 00:00 2698 Marime text

Societatea Marcostar Construct Stil SA a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa memoriul de prezentare al proiectului „Construire imobil S+P+6 etaje - Centru de sprijinire a afacerilor Marco, împrejmuire teren şi organizare şantier“, în vederea emiterii acordului de mediu. Viitorul centru va fi amplasat în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Aurel Vlaicu nr. 251.

Beneficiarul, SC Marcostar Construct Stil SA, deţine în zona vizată un teren de 1.800 mp, fiind dobândit prin contractul de vânzare-cumpărare nr. 305/27.02.2015. Conform certificatului de urbanism nr. 1765/3.06.2015, utilizarea actuală a terenului este de teren liber, iar destinaţia stabilită prin planurile de urbanism şi amenajare a teritoriului aprobate este de depozitare în spaţii închise, comerţ en-gros, spaţii de prezentări şi expoziţii, birouri, locuinţe de serviciu, producţie nenocivă, dotări cartier sau oraş. Potrivit memoriului depus la APM, construcţia propusă va avea regim de înălţime S+P+6 etaje. Tema de proiectare stabilită prevede realizarea unui centru pentru sprijinirea afacerilor, ce va fi compus din 11 birouri pe etaj, realizate în modul „open-space“, acest fapt oferind posibilitatea amenajării spaţiilor respective în funcţie de necesităţile şi dorinţele utilizatorului.

Cine este investitorul

Potrivit fişei consultate la Registrului Comerţului în data de 18 iunie 2015, societatea Marcostar Construct Stil SA a fost înregistrată în anul 2010 şi are sediul social în municipiul Constanţa, aleea Vâscului. Firma are un capital social de 902.400 de lei, integral vărsat, compus din 282 de acţiuni, valoarea uneia fiind de 3.200 de lei. Asociaţii societăţii sunt Constantin Grama, născut pe 23.09.1948, în Podoleni, judeţul Neamţ, şi Marius Stamate, născut pe 15.08.1970, în Constanţa. Ambilor asociaţi le revin câte 141 de acţiuni, câte 50% din capitalul social. Administratorul societăţii care se ocupă de „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“ este Marius Stamate. În anul 2013, conform date-financiare.ro, Marcostar Construct Stil SA, cu zero angajaţi, a raportat o cifră de afaceri de zero lei.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Marius Stamate este asociat în Marco Chim SRL, Marco Management SRL, Melbo Com SRL şi Sea & Sun Business SRL. Numele lui a mai apărut şi în câteva societăţi care, în prezent, sunt radiate: Vincomaris 98 SRL, Pegas Tour SRL, Micos Intermed SRL, Green Heat SRL.
 
Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții societății, pe care i-am contactat telefonic, însă nu au răspuns apelului nostru. Dacă ne vor prezenta un punct de vedere îl vom vom publica ulterior.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii