Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:44 25 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de două etaje pe strada Dezrobirii. Investitorul este Marcostar Construct Stil

ro

04 Apr, 2017 00:00 941 Marime text
Marcostar Construct Stil SA a solicitat şi obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 3 aprilie, Autorizaţia de construire nr. 327. Actul vizează construirea unui imobil P+2E - locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter, organizare de şantier şi împrejmuire teren. Investiţia se va realiza pe strada Dezrobirii nr. 68. Valabilitatea autorizaţiei de construire este de 12 luni.
 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea Marcostar Construct Stil SA a fost înmatriculată în anul 2010 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Firma are un capital social subscris de 902.400 de lei, integral vărsat, compus din 282 de acţiuni. Acţionari persoane fizice sunt Constantin Grama, născut pe 23.09.1948, în Podoleni, Neamţ, şi Marius Stamate, născut pe 15.08.1970, în Constanţa, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societăţii este Marius Stamate. Marcostar Construct Stil SA se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Aşa cum reiese din informaţia publicată de Ministerul Finanţelor Publice în anul 2015, societatea Marcostar Construct Stil SA a înregistrat o cifră de afaceri de 15.563 de lei şi un profit de 156.614 lei. La rubrica „număr mediu de salariaţi“ nu apare nicio înregistrare.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Marius Stamate este asociat în Marco Chim SRL, Marco Management SRL, Melbo Com SRL şi Sea & Sun Business SRL. Numele lui a mai apărut şi în câteva societăţi care, în prezent, sunt radiate: Vincomaris 98 SRL, Pegas Tour SRL, Micos Intermed SRL, Green Heat SRL.
 
Precizăm că am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii societăţii, pe care i-am contactat telefonic, însă aceştia nu au răspuns nici apelului nostru, nici la SMS. Dacă ne vor prezenta un punct de vedere cu privire la subiectul acestui articol, îl vom publica ulterior.

Citeşte şi:

Ce a solicitat Marcostar Construct Stil SA de la APM Constanţa Centru de sprijinire a afacerilor, pe bulevardul Aurel Vlaicu

Ti-a placut articolul?

Comentarii