Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:23 25 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește O societate din Mihail Kogălniceanu ridică un bloc de patru etaje în Mamaia Nord

ro

06 Jan, 2022 00:00 1365 Marime text
  • O societate care se ocupa de îmbutelierea apei trece pe imobiliare
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interest asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății GRG Water Prod SRL, în municipiul Constanța.
 
Este vorba de proiectul „Construire imobil D+P+4E – locuințe cu spațiu comercial la parter parcări închise la demisol și spații tehnice”, propus a fi amplasat în oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, str. Promenada Năvodari cu acces din alee de acces, lot 70/1, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23 şi la sediul investitorului. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
Despre GRG Water Prod SRL
 
Firma a fost înființată în anul 2010, cu sediul social în Mihail Kogălniceanu, pe strada Daciei, județul Constanța. Activitatea principală, conform codului CAEN o reprezintă „Producția de băuturi răcoritoare nealcoolice, producția de ape minerale și alte ape îmbuteliate”. Asociați în firmă sunt Gheorghe Cartali, cu 75% capital social și Costin Alexandru Gîrbă, ce deține 25%. Cei doi au și rolul de administrator în firmă. În anul 2020, firma a raportat o cifră de afaceri 0, cu 0 salariați, cât și o pierdere de 32.996 lei.
 
Costin Alexandru Gîrbă mai este asociat în Hellios Turism SRL și a mai fost asociat la firma radiate Dancos Intermed SRL.       
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Undă verde de la Mediu pentru un bloc de patru etaje, în Mamaia Sat
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii