Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Bloc nou în Mamaia Nord. Firma care investește are cifra de afaceri de zero lei

ro

27 Aug, 2021 00:00 1930 Marime text
  • Construct GNS Sam SRL ridică un bloc în Mamaia Nord
  • Firma a fost înființată în anul 2017, cu sediul social în localitatea Năvodari
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul societății Construct GNS Sam SRL.
 
Este vorba de proiectul „Construire imobil P+4E+spații tehnice -  locuințe”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str.T10, FN, parcela A 216/3/2/3/, județul Constanța, titular fiind Baroana Ionel pentru Construct GNS SAM SRL.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, de pe strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, iîntre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 04.09.2021.
 

Despre Construct GNS SAM SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2017, cu sediul social în localitatea Năvodari, orașul Năvodari, pe strada Frunzelor, din județul Constanța. Asociați în firmă sunt Ionel Baroană și Florin Chetraru, ambii care dețin 50% din societate. Cei doi au și rol de administrator. Principala activitate a firmei, potrivit codului CAEN, este „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. Conform Confidas.ro, Ionel Baroană este administratorul firmei Bioconstruct Baron SRL. Florin Chetraru este asociat cu 40% în Eduvines SRL. În anul 2020, firma a raportat 2 salariați, la o cifră de afaceri de 0 lei, cu o pierdere de 90.483 lei.
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii