Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Bloc de șapte etaje în Mamaia Nord. Investitori sunt trei firme sonore din Constanța

ro

17 Jan, 2022 00:00 7019 Marime text
  • Wave House SRL, Gazzo Premium SRL, Gas Port Oil SRL ridică un bloc în Mamaia
  • Este vorba de un imobil de 7 etaje, pe raza localității Năvodari
 
Wave House SRL, Gazzo Premium SRL, Gas Port Oil SRL investesc în Mamaia Nord, ridicând un bloc de șapte etaje. Recent, au depus documentația la Agenția pentru Protecția Mediului.
 
APM Constanța anunţă publicul interest asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „ Construire imobil d+p+7e – locuințe colective cu parcare la demisol, spații comerciale la parter și realizare spații tehnice”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 2, str.Promenada Năvodari, FN, lot 2/1/1/2 + 2/1/1/1/2, titular.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul investitorului.
 
Wave House SRL, în datele Registrului Comerțului 

Înființată în anul 2013, societatea are sediul social în Năvodari. Wave House SRL este controlată de Mihaela Vica Popescu, cu 10% din capitalul social, și Cristian Ștefan Popescu, cu 90% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de intermedieri în comerțul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, este Mihaela Vica Popescu. Cristian Ștefna Popescu mai este în firmele Basic Management SRL, Beauty Wave Spa SRL, Wave Panoramis SRL. Mihaela Vica Popescu mai este în Agimob Smart Năvodari SRL, Beauty Wave Spa SRL, Dreamwave Land SRL și Miha Cryo Slim Center SRL. Wave House SRL este asociată în Wave Panoramis SRL.
 
Despre Gazzo Premium SRL
 
Societatea a fost înființată în 1993, cu sediul în municipiul Constanța, pe strada St. Mihăileanu. Asociat unic este Sterică Paris, iar administrator sunt Costică Grosu și Sterică Paris. Pe Costică Grosu îl regăsim și în firmele Dolceria Ditaly SRL, Gazzo Energy SRL, Gazzo Logistic SRL. Sterică Paris mai este în firmele Fabri Gaz SRL, Gas Port Oil SRL, Grancafe Espresso SRL, Natura Gas SRL și Panoramis Café SRL.
 
Despre Gas Port Oil SRL
 
Societatea a fost înființată în 2014, cu sediul în municipiul Constanța, pe strada St. Mihăileanu. Asociați cu câte 50% sunt Sterică Paris și Dan Mihalache. Administrator este Sterică Paris. Dan Mihalache mai este asociat la Panoramis Café SRL.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Primăria și-a dat acordul! Ce va fi construit la City Park Mall Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii