Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camping turistic nou, în localitatea Corbu, județul Constanța. A fost depusă documentația la APM

ro

10 Nov, 2020 00:00 2975 Marime text
 
  • Maria Iancu a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța documentația pentru elaborarea unui PUZ
  • Este vorba de un teren ce va fi transformat în camping turistic
  • Este nevoie de acord de mediu de la APM Constanța
 
Maria Iancu a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța memoriul de prezentare pentru investiția pe care urmează să o facă în localitatea Corbu.
 
Pentru asta a depus memoriul pentru acordul de mediu necesar eliberării PUZ pentru amplasare camping și dotări complementare.
Obiectul lucrării constaă în aprofundarea și rezolvarea complexă a problemelor funcționale, tehnice și estetice în zonă. Planul Urbanistic Zonal stabilește zonele de amplasare ale construcțiilor prevăzute a fi realizate. Terenul aflat în studiu este liber de construcții și se dorește introducerea acestor zone în intravilan, fiind în prezent în extravilane, destinate agriculturii.
 
Amplasamentul obiectivului este în zona de de extravilan a comunei Corbu, aliniat la DJ 539, între localitățile Năvodari și Corbu. Terenul este identificat dupa planul de situație și planul de încadrare în zonă. Suprafața studiată are cca 120 m pe direcția E-V și 57 m pe direcția N-S.
 
Folosința actuală a terenului este teren arabil, conform extrasului de carte funciară pentru informare. Terenul face parte din zona de impozitare A, conform HCL 101/2019, așa cum menționează certificatul de urbanism 176/24.09.2020.
 
Dorința proprietarului parcelei cu privire la remodelarea zonei din punct de vedere al fondului construit este de a oferi o funcțiune turistică diferită de cele reglementate prin documentațiile de urbanism similare din zonă, prin:
  • amplasarea unor constructii care să răspundă necesităților proprietarului și a comunității
  • camping turistic cu dotările turistice potrivite
  • rezolvarea necesarului de locuri de parcare;
  • rezolvarea problemelor de trafic;
  • asigurarea branșamentelor la utilități.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii