Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc-turn de 12 etaje în Faleză Nord. Investitor, o firmă din Tulcea (galerie foto)

ro

30 Jan, 2018 00:00 9776 Marime text
În zona Faleză Nord, pe strada Zorelelor, chiar în buza plajei Reyna, se lucrează la ridicarea unui bloc de 12 etaje. Destinaţia imobilul este de locuinţe colective, iar lucrările vor fi gata în anul 2021.
 
Potrivit informaţiilor prezentate pe panoul informativ, investitorul, Cristian-Impex SRL, a obţinut, pe data de 19 mai 2017, de la Primăria Constanţa, Autorizaţia de construire nr. 723, în vederea modificării proiectului autorizat cu AC nr. 1998 din 25.11.2014 - „Imobil S+P+11-12 etaj tehnic, locuinţe colective“ prin extindere nivele, completare cu subsol 2, recompartimentări interioare şi remodelare volumetrică“. Proiectantul general este societatea Has Proiect SRL, iar constructori - Hidro Construct SRL, Zeca Bau SRL şi Fier Oţel Construct SRL. Lucrările vor fi finalizate până la data de 16.07.2021.
 
Iniţial, Autorizaţia de construire nr. 1998 din 20.01.2014 fusese emisă de municipalitate pentru societatea Best Wood Company SA, prin Laurenţiu Vlahomitru, şi a constat în „Construire imobil S+P+11E-12E parţial - locuinţe colective“, amplasat pe strada Zorelelor nr. 2.

Cristian-Impex SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înmatriculată în anul 1994, Cristian-Impex SRL are sediul în municipiul Tulcea. Capitalul social subscris, de 2.000.000 de lei, integral vărsat, este compus din 200.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este 10 lei. George-Cristian Caraman, născut pe 28.09.1987, în Tulcea, este asociat unic. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase. Activităţile secundare constau în: cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor, cultivarea altor plante din culturi nepermanente, cultivarea condimentelor, a plantelor aromatice, medicinale şi a plantelor de uz farmaceutic, creşterea bovinelor de lapte, creşterea altor bovine, creşterea altor animale, activităţi în ferme mixte (cultura vegetală combinată cu creşterea animalelor), activităţi auxiliare pentru producţia vegetală, prelucrarea şi conservarea cărnii, fabricarea produselor de morărit, fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie, producţia de energie electrică, transportul energiei electrice, distribuţia energiei electrice, lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti n.c.a, lucrări de demolare a construcţiilor, lucrări de pregătire a terenului, lucrări de instalaţii electrice, comerţ cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule, comerţ cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule, intermedieri în comerţul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile şi cu semifabricate, intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii, comerţ cu ridicata al produselor din tutun, comerţ cu ridicata al zahărului, al ciocolatei şi al produselor zaharoase, comerţ cu ridicata al ceasurilor şi al bijuteriilor, comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc, comerţ cu amănuntul al fructelor şi al legumelor proaspete, în magazine specializate, comerţ cu amănuntul al cărnii şi al produselor din carne, în magazine specializate, comerţ cu amănuntul al covoarelor, al carpetelor, al tapetelor şi al altor acoperitoare de podea, în magazine specializate, transporturi terestre de călători n.c.a, transporturi rutiere de mărfuri, servicii de mutare, depozitări, activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre, manipulări, hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii şi multe altele.
 
Societatea are următoarele sedii secundare: municipiul Constanţa, clădire cămin Poarta 2, incinta Port Constanţa, parter, camera 46; comuna Poarta Albă, strada Coloniilor nr. 1B; municipiul Tulcea, strada Viticulturii nr. 12, județul Tulcea; municipiul Tulcea, strada Carpaţi nr. 1, județul Tulcea; municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 224, mezanin, biroul nr. 1, judeţul Constanţa; comuna Cumpăna, parcela 375/23/2; satul Petroşani, comuna Deleni, tarlaua 50, parcela A499/12, județul Constanţa; municipiul Tulcea, Piaţa Sf. Gheorghe, complex module aluminiu, spațiul comercial nr. 2, judeţul Tulcea.
 
În anul 2014, societatea cu 56 de angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 12.634.939 de lei şi un profit de 610.767 de lei. De asemenea, în anul 2015, firma cu 75 de salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 1.090.164 de lei şi un profit de 1.623.792 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 84 de salariaţi, cifra de afaceri netă de 58.595.799 de lei şi un profit de 607.233 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Cu cifră de afaceri zero, o firmă deţinută de trei italieni ridică un bloc-turn de 11 etaje pe malul mării (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii