Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bittar Ahmad aşteaptă acordul APM Constanţa pentru construirea blocului de patru etaje de pe bulevardul Mamaia

ro

25 Mar, 2016 00:00 3820 Marime text
Omul de afaceri Bittar Ahmad, care a obţinut, pe data de 21 ianuarie, acordul Primăriei Constanţa pentru construirea blocului de patru etaje de pe bulevardul Mamaia prin Certificatul de urbanism nr. 353, continuă demersurile legale pentru demararea lucrărilor.
Astfel, acesta a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+3-4E locuințe colective cu spațiu comercial la parter“, amplasat pe bulevardul Mamaia nr. 23, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Terenul vizat pentru realizarea proiectului are o suprafaţă totală de 360 mp, aflându-se în proprietatea beneficiarului, în baza contractului de vânzare-cumpărare cu încheiere de autentificare nr. 311/12.03.2014. Destinaţia terenului, stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului aprobate, confirmată prin Certificatul de urbanism nr. 353/21.01.2016, emis de Primăria municipiului Constanţa, este de locuire colectivă cu spaţii comerciale la parter. Folosirea sa actuală este de teren liber, în baza Autorizaţiei de desfiinţare nr. 14/03.02.2015.
 
Accesul în zonă se realizează pe bulevardul Mamaia. Terenul are formă trapezoidală, deschidere la bulevardul Mamaia de 15 metri, face parte din zona de impozitare A şi are următoarele vecinătăţi: la nord-est - Blom Bank Egypt, pe o lungime de 22,23 ml, imobil D+P+3E-4Ep - birouri şi sediu bancar; la sud-est - bulevardul Mamaia, pe o lungime de 14,94 ml, la sud-vest - proprietate privată pe o lungime de 26,26 ml, imobil D+P+3E-4Ep - locuinţe cu spaţii anexe la nivelele inferioare, la nord-vest - proprietate privată, pe o lungime de 15,32 ml. Tema de proiectare prevede construirea unui imobil cu regimul de înălţime D+P+3E+4E parţial, cu destinaţia de locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter şi parcaje auto la demisol.
 
Noua clădire va avea şapte apartamente şi spaţiu comercial cu biroul la parter. Pentru deservirea imobilului, vor fi necesare nouă locuri de parcare, care se vor amenaja după cum urmează: două locuri pentru spaţiul comercial se vor asigura în incinta terenului, la nivelul solului, cu acces din bulevardul Mamaia, şapte locuri necesare apartamentelor se vor asigura în parcarea auto amenajată la nivelul demisolului. De asemenea, se vor amenaja spaţii verzi cu rol decorativ, în suprafaţă totală de 110 mp, distribuite astfel: la nivelul soclului -20 mp, la nivelul terasei aferente etajului 4 - 50 mp, la nivelul terasei de deasupra etajului 4 - 50 mp.
 
Bittar Ahmad nu este la prima construcţie în Constanţa. Acesta ridică un alt imobil, de opt etaje, pe strada Sălciilor, la intersecţia cu şoseaua Mangaliei. Tot locuinţe colective şi spaţii comerciale la parter va avea şi acest imobil, pentru care a fost depus, anul trecut, memoriul de prezentare, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa. Investitorul construieşte acest bloc de opt nivele pe un teren de peste 1.000 de metri pătraţi, rezultat din alipirea a patru loturi, aflate în proprietatea beneficiarilor din anul 2007.

Afacerile

Potrivit Registrului Comerţului, Bittar Ahmad este asociat în Agro SMB Company International SRL şi Alma Trade & Tours SRL (radiată). Bittar Emel a fost asociat în societatea radiată Alma Trade & Tours SRL (radiată). Agro Smb Company International SRL a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Tudor Vladimirescu. Capitalul social subscris al firmei este de 2.070 de lei, integral vărsat, compus din 207 părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Bittar Ahmad, născut la 27.12.1964, în Talkalakh, Siria. Activitatea societăţii se referă la „comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare“.

Citeşte şi

Bloc de patru etaje pe bulevardul Mamaia Investitorul Bittar Ahmad a obţinut acordul Primăriei Constanţa

O nouă investiţie în Constanţa Bloc cu 36 de apartamente, pe strada Sălciilor

Încă un bloc pe bulevardul Mamaia Bittar Ahmad aşteaptă o veste bună de la Consiliul Local într-o zi cu ghinion (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii