Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de 9 etaje pe strada Alexandru Sahia din Constanța. Cine este investitorul

ro

22 Sep, 2022 00:00 2068 Marime text
  • Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul imobiliar al omului de afaceri Florin Cârstocea.
 
Este vorba de „Construire imobil S+P+9E, locuințe colective imprejmuire teren”,  propus a fi amplasat în Constanța, str. Alexandru Sahia nr. 74-74A-74B, județul Constanța, titular ai proiectului fiind Cârstocea Florin și Cârstocea Manuela Olguța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
Conform Confidas.ro, Florin Cârstocea este asociat în Ecorom Vit SRL, Grup Petrol Marin SA, Petrogrup SRL, Petroserv SA, Rig Service SA, Hotel Central SA, Romagro Prod SRL, Sadon SRL, World Class Project SRL, cât și administrator la Sunrise Concept Real Estate SRL.
 
Amintim că în luna august 2022, în Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia acţionarilor Hotel Central SA, reprezentând 97,303% din capitalul întruniţi legal şi statutar în şedinţa Adunării Generale Extraordinare la sediul social al societăţii din Staţiunea Mamaia, la data de mai sus, cu unanimitate de voturi, au luat mai multe decizii, ce au fost publicate la începutul lunii august în Monitorul Oficial al României.
 
S-a decis, astfel, prelungirea mandatelor administratorilor societăţii pentru o perioadă subsecventă de 3 ani, cu începere de la data de înregistrării menţiunii la ORC Constanţa şi până la data de 27.06.2025, pentru numiţii:
– Cârstocea Florin - Preşedinte al Consiliului de Administraţie;
– Pavel Cornelius - Membru al Consiliului de Administraţie;
– Popa Raluca Membru al Consiliului de Administraţie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Administrator nou la R Green Agriculture SRL, controlată de Cârstocea Daniel Ioan şi Rig Service

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii