Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatele membrilor CA din Hotel Central SA, prelungite. Cine sunt aceștia

ro

07 Aug, 2022 13:54 1336 Marime text
  • S-a decis prelungirea mandatelor administratorilor societăţii pentru o perioadă subsecventă de 3 ani
 
Acţionarii Hotel Central SA, reprezentând 97,303% din capitalul întruniţi legal şi statutar în şedinţa Adunării Generale Extraordinare la sediul social al societăţii din Staţiunea Mamaia, la data de mai sus, cu unanimitate de voturi, au luat mai multe decizii, ce au fost publicate la începutul lunii august în Monitorul Oficial al României.
 
S-a decis, astfel, prelungirea mandatelor administratorilor societăţii pentru o perioadă subsecventă de 3 ani, cu începere de la data de înregistrării menţiunii la ORC Constanţa şi până la data de 27.06.2025, pentru numiţii:
– Cârstocea Florin - Preşedinte al Consiliului de Administraţie;
– Pavel Cornelius - Membru al Consiliului de Administraţie;
– Popa Raluca Membru al Consiliului de Administraţie.
 
Totodată, se actualizează Actul Constitutiv al societăţii Hotel Central - S.A., în sensul prevăzut la art. 1 din cuprinsul prezentei Hotărâri.
 
Hotărârea produce efecte juridice de la data semnării, urmând a fi pusă în aplicare de Popa Raluca, în calitate de administrator, care va face toate demersurile necesare, putând solicita, obţine, depune şi ridica toate actele necesare ducerii la îndeplinire a prezentei hotărâri, semnând în numele şi pe seama societăţii oriunde trebuinţa o va cere, semnătura acesteia fiind opozabilă societăţii.
 
Despre Hotel Central SA
 
Societatea a fost fondată în anul 1995, cu sediul social la Hotel Central din Mamaia. Acționari în firmă sunt Florin Cârstocea – 48,73%, Cornelius Pavel, cu 32,08%, Manuela Olguța Cârstocea – 5,57%, Georgeta Pavel – 5,57%, Dan Gabriel Petrecu – 4,08%, PPM, conform LG 55/1995 – 2,69%, Toma Teodor Lucian – Toma Carmen Cristina – 1,25%. Președintele CA este Florin Cârstocea, iar membri sunt Popa Raluca și Cornelius Pavel. În 2020, firma a raportat 15 salariați, la o cifră de afaceri de 2.985.351 lei, cu un profit de 731.445 lei.
 
Conform Confidas.ro, Florin Cârstocea mai este asociat în Ecorom Vit SRL, Grup Petrol Marin SA, Petrogrup SRL, Petroserv SA, Rig Service SA, Romagro Prod SRL, Sadon SRL, World Class Project SRL, cât și administrator la Sunrise Concept Real Estate SRL. Cornelius
 
Pavel mai este în firmele Bel Air Mamaia SRL, Job Expert SRL, Petroserv SRL, Premium Capital Expert SRL, RHC City Crown SRL.
 
Georgeta Pavel este administrator la Axiopolis SA, Carmeco SA, asociat în Job Expert SRL, Premium Capital Expert SRL, Sammarina Lake Side SA (cenzor), Sammarina SA (cenzor), cât și la Sammocop Cooperativă Agricolă – cenzor.
 
Dan Gabriel Petrescu mai este Asociat în Petroserv SA, Antares Design SRL, Antares Graph SRL.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Afacere de transport mărfuri, din Constanța, transformată în hoteluri și alte facilități de cazare. Despre ce firmă este vorba și cine este unicul acționar

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii