Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța amână iar verdictul pentru Portul Tomis! Până când mai așteaptă Tomis Marina Management SRL decizia instanței

ro

25 Jun, 2024 11:53 1869 Marime text
Portul Tomis și Plaja Modern
  • Noul termen de pronunțare este peste două săptămâni, pe 9 iulie 2024.
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au amânat astăzi, 25 iunie 2024, din nou, pronunțarea în dosarul care vizează concesionarea Portului Turistic Tomis!
 
În cauză, Tomis Marina Management SRL a solicitat prelungirea contractului de concesiune încheiat cu Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța până la data de 31 decembrie 2040, pentru amortizarea investițiilor făcute în port.
 
Tribunalul amânase pentru astăzi pronunțarea verdictului, însă judecătorii au ajuns la concluzia că au nevoie de mai mult timp pentru deliberări.
 
Noul termen de pronunțare este peste două săptămâni, pe 9 iulie 2024.
 
Decizia pe care o va lua Tribunalul va putea fi ulterior atacată la Curtea de Apel.
 
Mai multe detalii despre acest proces pot fi accesate în articolul
Tribunalul Constanța decide mâine soarta Portului Tomis! Tomis Marina Management SRL vrea prelungirea contractului de concesiune
 
Despre Tomis Marina Management SRL
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 24 iunie 2024, Tomis Marina Management SRL are sediul social pe strada Lebedei, din Constanța, se ocupă de activități de servicii anexe transportului pe apă și este controlată de asociații Aterina Global SRL și de Euromarina SRL, fiecare deținând câte 50%.
 
Ca administrator apare Sürmen Seref.  
 
Tot potrivit Termene.ro, Aterina Global SRL mai apare în Aqualand SRL, Blue Beach SRL, I&C Development SRL și M.M. Reciclyng SRL.
 
Asta în timp ce Sürmen Seref figurează în Alfabe Construction SRL, Euromarina SRL și Nokta Energy SRL.
 
În 2023, Tomis Marina Management SRL a declarat opt angajați, profit peste 1,52 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 4,7 milioane de lei.
 
Despre Aterina Global SRL
 
Conform termene.ro, platformă consultată pe 24 iunie 2024, Aterina Global SRL a fost înființată în 2019, se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară și are sediul social în Constanța, pe strada Lebedei, nr. 1.
 
Compania are ca asociați GKL Engineering LTD, cu 99%, din Cipru, și pe Dogaru Nicoleta, cu 1%, din Constanța, care este și administrator.
 
Pentru anul 2023, Aterina Global SRL a declarat doi angajați, pierderi peste 450.000 de lei și cifra de afaceri aproape 17.000 de lei.
 
Despre Euromarina SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 24 iunie 2024, Euromarina SRL a fost înființată în 2007, are sediul social în Constanța, pe strada Lebedei și se ocupă de construcția de ambarcațiuni sportive și de agrement.
 
Asociați figurează Sürmen Suat (Alfabe Construction SRL), Mehmet Kerim Kalgay (Alfabe Construction SRL), Sürmen Seref (Alfabe Construction SRL, Notka Energy SRL, administrator la Tomis Marina Management SRL), Keçecioglu Hasan Malik (Alfabe Construction SRL, I & C Development SRL) și Mustafa Nihat Demirel (Alfabe Construction SRL, administrator la Alpha Meda Builder SRL).
 
Euromarina SRL este administrată de Keçecioglu Hasan Malik, Mustafa Nihat Demirel, Sürmen Seref și de Sürmen Suat.
 
Pentru anul 2023, firma a declarat pierderi peste 138.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Undă verde de la APM Consanța
Astera Consulting SRL poate continua lucrările la blocul de 9 etaje din Portul Tomis din Constanța

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii