Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:11 24 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABC Val SRL continuă demersurile pentru blocul de patru etaje de pe strada Atelierelor din Constanţa

ro

15 Dec, 2017 00:00 1540 Marime text
ABC Val SRL, cunoscută în mediul de afaceri constănţean ca o societate care şi-a adjudecat mai multe contracte de la autorităţile locale, continuă demersurile pentru ridicarea unui imobil de patru etaje pe strada Atelierelor.
 
Pe data de 12 decembrie, societatea deţinută de Vasile Costea a obţinut de la Primăria Constanţa Autorizaţia de construire nr. 1742. Actul constă în „Construire imobil S+P+4e locuinţe colective cu servicii profesionale la parter, împrejmuire lot şi organizare de şantier“. Noua clădire va avea 22 de unităţi locative, 28 de locuri de parcare asigurate, din care zece în subsol, 18 la nivelul solului - sistem klauss. Autorizaţia de construire este valabilă 12 luni.
 
Reamintim că ABC Val SRL a depus şi la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil S+P+4e-locuinţe colective cu servicii profesionale la parter, organizare şantier şi împrejmuire teren“, în vederea obţinerii avizului de mediu. Beneficiarul propune construirea unui corp de clădire cu regimul de înălţime subsol, parter şi patru etaje. Amplasamentul construcţiei propuse este situat în Constanta, strada Atelierelor 36-38. Terenul are suprafaţa de 839 mp, cu deschidere de 25 de metri la strada Atelierelor, şi este proprietate a SC ABC Val SRL, conform contractului de construire şi schimb imobiliar nr. 2463/20.07.2016.
 
Construcţia propusă se va amplasa pe teren astfel: la 60 cm faţă de limita de proprietate spre strada Atelierelor (la sud/vest), pe limita de proprietate către vecinătăţile de la nord/vest (teren şi construcţii strada Atelierelor nr. 40), respectiv sud/est (teren şi construcţii strada Atelierelor nr. 34), la 16,35 de metri faţă de limita de proprietate spre nord/est. Accesul la clădire se va face din strada Atelierelor, prin gangul care face legătura între stradă şi curtea imobilului, unde se vor amenaja 18 locuri de parcare cu sistemul de parcare Klaus Multibase 2072, cu montare în exterior. Din curte, pe rampă, se face acces la parcarea de zece locuri de la subsolul clădirii. În total, vor fi amenajate 28 de locuri de parcare.
 
Prezenta documentaţie este elaborată în concordanţă cu prevederile Planului Urbanistic Zonal pentru terenul delimitat de bulevardul I.G. Duca, strada Griviţei, strada Sabinelor, strada Avram Iancu şi strada Atelierelor. Programul de execuţie prevede începerea execuţiei lucrărilor în luna septembrie 2017 şi punerea în funcţiune în septembrie 2019.

Despre ABC Val SRL

Vasile Costea, asociat unic în societatea ABC Val SRL, cu 69.821 de părţi sociale, reprezentând 100% din capitalul social al societăţii, a luat, în Adunarea Generală a Asociaţilor din data de 28.06.2017, mai multe decizii. Astfel, acesta i-a cesionat (la valoarea nominală) 3.491 de părţi sociale, cu valoarea nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 34.910 lei, Cătălinei Georgiana Teodorescu, care devine nou asociat. Cedentul Vasile Costea a transmis, iar cesionarul Cătălina Georgiana Teodorescu a preluat, împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat, alte persoane fizice sau juridice de orice natură, neachitate la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
 
În urma cesiunii, capitalul social total al firmei este de 698.210 lei, din care 24.932 de lei aport în natură, fiind împărţit în 69.821 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială. Capitalul social este deţinut de asociaţi astfel: Vasile Costea - aport la capitalul social de 95%, reprezentând 66.330 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 663.300 de lei, din care 24.932 de lei aport în natură; participare la profit - 95% participare la pierderi - 95%; Cătălina Georgiana Teodorescu - aport la capitalul social de 5%, reprezentând 3.491 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 34.910 lei, participare la profit - 5%, participare la pierderi - 5%. Cătălina Georgiana Teodorescu a fost numită în funcţia de administrator. Ca urmare a modificărilor, administratorii societăţii sunt Vasile Costea şi Cătălina Georgiana Teodorescu.
 
Citeşte şi:
 
ABC Val aşteaptă avizul de mediu pentru un bloc. Câte etaje va avea (document)
 
ABC Val va ridica un bloc de patru etaje pe strada Atelierelor. Ce spune asoicatul unic, Vasile Costea
 
Vasile Costea nu mai este asociat unic în societatea ABC Val SRL
 
Cât va încasa asocierea ABC Val - House Consult pentru continuarea lucrărilor la Campusul Henri Coandă
 
Mai multe societăţi vor să modernizeze Poarta 1 a Portului Constanţa. Unele dintre ele, cu lipici la banii publici (document)
 
O societate din Agigea a cerut falimentul ABC Val SRL, cunoscută pentru contractele cu autorităţile locale
 
Atribuit de CNACN SA Constanţa ABC VAL va finaliza lucrările de consolidare a malurilor din sectorul Cumpăna – Agigea (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii