Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost solicitat acord de mediu de la APM Constanța Hotelul ridicat de Emacris Trans SRL în Eforie Nord crește pe verticală

ro

28 Feb, 2024 17:00 836 Marime text
  • Emacris Trans SRL modifică imobilul pe care îl construiește în orașul Eforie Nord, strada Dorobanților, Lot 97 și 98.
  • Societatea a solicitat, în acest sens, de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța emiterea acordului de  mediu.
  • Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protectia Mediului Constanța.
 
Emacris Trans SRL va modifica proiectul autorizat prin AC nr. 54 din 14.11.2022 prin modificări interioare și fațade și supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața construită desfășurată, rezultând un hotel S+P+4E. În acest sens, a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța emiterea acordului de  mediu.
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Modificare proiect autorizat prin ac nr. 54 din 14.11.2022 în timpul execuției prin modificări interioare și fațade și supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața construită desfășurată, conform art. 2, alin. 4, lit. a^1 din legea nr. 50/1991, rezultând hotel S+P+4E”, amplasat în Judetul Constanța, orașul Eforie Nord, strada Dorobanților, Lot 97 și 98.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada  Unirii, nr. 23, Municipiul Constanța, zilnic, între orele 9.00 – 13.00,  şi la adresa  Emacris Trans SRL, cu sediul în Județul Constanța, Comuna Agigea, strada Dimitrie Paciurea, nr. 62. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protectia Mediului Constanța.
 
Proiectul constă în realizarea unui imobil cu funcțiunea de hotel. Terenul are o suprafață de 600. Investitorul propune o suprafață  construita a imobilului de 338 mp, iar suprafața construită desfășurata a imobilului de 1190 mp. De asemenea, suprafața spatiului verde este de 300 mp, amenajat la nivelul terenului (gazon, flori perene decorative și aromatice, arbori) și fațada verde. Hotelul va dispune de 22 camere. Se vor amenajate 9 locuri de parcare la nivelul solului. Accesul pietonal și auto se va face din strada Dorobanților și strada Victoriei.
 
 

Despre Emacris Trans SRL

 
 
Emacris Trans SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în Agigea, pe strada Dimitrie Paciurea nr. 62. Capitalul social subscris, de 1.474.200 de lei, integral vărsat, este compus din 147.420 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Compania este deţinută de Cristian Timotei și Emanuel Voiculescu, ambii cu un aport de 50% din capitalul social.
 
În anul 2020, societatea a avut 42 de salariați, la o cifră de afaceri de 25.764.031 lei, cu un profit de 1.520.243 lei. În anul 2021, firma a raportat 56 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 36,7 milioane de lei, cu un profit de peste 1 milion de lei. Pe anul 2022, a raportat 53 de angajați, o cifră de afaceri de 34,9 milioane lei și un profit de 3,38 milioane lei.
 
Cristian Timotei Voiculescu este asociat și administrator și la Emacris Anvelope SRL, Tahograf Emacris SRL, ITP Emacris SRL cât și asociat la Emacris Part Service SRL. Totodată, deține 25% din Le Charme Summer SRL, societate cu o cifră de afaceri de peste 1 milion de lei. din Le Charme Summer SRL îi are ca asociați pe Aurelia Voiculescu, Mircea Alexandru Voiculescu și Ana Gabriela Gheară, fiica lui Cristian Timotei, căsătorită cu fiul lui Nicu Gheară.
 
Emanuel Voiculescu este asociat în Emacris Anvelope SRL, Tahograf Emacris SRL, ITP Emacris SRL și în Emacris Parts Service SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infromații de pe termene.ro.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articvol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
 
Emacris Trans SRL, document de urbanism pentru un imobil din Constanța. Lucrări executate fără autorizație de construire

Stația de reglare-măsurare gaze naturale din Năvodari, modernizată de SNTGN Transgaz

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii