Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Studio Bijuterii Handmade

ro

17 Jun, 2015 13:59 3660 Marime text


Bijuterii accesibile, de artă contemporană realizate din lut polymeric, lucrate manual de Elena Baisan – modern, elegant, minimalist și sofisticat.

Am studiat Știintele Economice și am urmat timp de 10 ani o carieră în domeniul bancar.

De mică mi-a captat atenția lumea artistică, am admirat pasiunea și creativitatea cu care artiștii dau naștere unor piese unicat.
Pasiunea am descoperit-o prin joacă, cu modele simple de șiraguri de mărgele, dar voiam să adaug ceva deosebit, modern, sofisticat. În căutarile mele am descoperit lutul polimeric (FIMO), este versatil, permite modalități infinite de a aduce la viață o viziune artistică.
Colecția mea de bijuterii din lut polimeric, este rezultatul unui proces artistic complex. Se bazează pe tehnici și multiple etape cum ar fi: condiționarea lutului polymeric (frământare), stratificarea mai multor foi de material pentru a forma modele, amestecul culorilor, tăierea cu ajutorul uneltelor specifice, coacere, șlefuire, lăcuire, asamblare.

 Îmi găsesc inspirația în natură, forme geometrice, texturi, culori, zentangles.

Colectia mea de bijuterii este una de care sunt foarte mândră. Am vrut să împing limitele și să duc acest meșteșug la un standard înalt de calitate. Este visul meu de a împărtăși pasiunea și dragostea pentru creație cu toate persoanele care poartă produsele mele.
Vă doresc ca fiecare creație de-a mea să vă aducă sperantă și inspirație de a vă atinge visele, oricare ar fi ele.

Contact telefon 0723197300
Facebook

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii