Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Ziua 1 NEVERSEA în imagini. Zâmbete, muzică bună și libertate (GALERIE FOTO)

ro

07 Jul, 2023 10:02 1582 Marime text
Prima zi de NEVERSEA s-a încheiat, iar ediția numărul 5 nu s-a lăsat mai prejos.

Muzică bună, oameni plini de energie, îmbrăcați să impresioneze, cu o varietate aparte de muzică, mâncare și activități de festival, cam așa putem rezuma prima seară de festival la Constanța. Chiar dacă temepraturile ridicate și căldura nu au fost cele mai prietenoase cu oamenii, cocktailurile reci, apa, și improvizațiile de evantaie și metode de răcorire nu i-a ținut departe pe festivalieri de eveniment.



Încă de la ora 16.00, plaja Neversea a început să se anime, iar odată cu apusul soarelui lucrurile s-au schimbat total. 70.000 de persoane au dansat, cântat la unison alături de artiștii care au urcat pe cele 6 scene de festival. Îi amintim pe cei care s-au suit pe scene aseară: Alok, Grasul XXL Live, Lil Uzi Vert, Partydul Kiss FM, Rareș X Adi Istrate X Erika Isac, Regard, Timmy Trumpet, Amuly, Azteca, FC DNB, IDK, Nane, Rava, Șatra B.E.N.Z, Alex Twin, Maya Mar, Paax, Pablo Fierro, Vizan, Andrew Maze, Carmen Chindriș & Taraful Rutenilor, Clarker Jones, DJ Amilly, DJ Phenom, Funkorportion, Pixar Stelar, Viorica & Ioniță și Taraful Clejanilor, DJ Antena, Even Steven, Jiji Lazăr. 



Am făcut o selecție de imagini cu evenimentul de aseară, iar mai multe poze veți putea regăsi în cursul zilei de astăzi pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța - https://www.facebook.com/ziuaconstanta



Citește și:

Edy Chereji, organizator Neversea Peste 70.000 de persoane au participat în prima seară a festivalului de la Constanța(VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii