Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Edy Chereji, organizator Neversea Peste 70.000 de persoane au participat în prima seară a festivalului de la Constanța(VIDEO)

ro

07 Jul, 2023 08:14 3984 Marime text
Festivalul Neversea a debutat joi, 6 iulie, la malul mării cu artişti de top şi cu muzică pentru diferite categorii de public. Constănțenii și turiștii s-au adunat cu mic cu mare la mult așteptatul festival.

„La prima seară a ediției aniversare au fost peste 70.000 de oameni care s-au bucurat de ceea ce am pregătit. Ne-am bucurat că mulți dintre ei au venit mai repede cu o zi la Constanța, și-au schimbat biletele și abonamentele în brățări, iar la ora 16.00 erau deja pregătiți să intre la Festival. Avem premiere. În prima seară a festivalului îl avem pe Lil Uzzi Vert, rapper-ul american care a ajuns pentru prima dată în România aici la Neversea și mulți artiști care au revenit în România. Mai urmează și alți artiști în celelalte seri ale festivalului“ - a precizat Edy Chereji, organizator al festivalului Neversea.

 
Line-up pentru prima zi de festival Neversea 2023 este următorul: Alok, Grasul XXL Live, Lil Uzi Vert, Partydul Kiss FM, Rareș X Adi Istrate X Erika Isac, Regard, Timmy Trumpet, Amuly, Azteca, FC DNB, IDK, Nane, Rava, Șatra B.E.N.Z, Alex Twin, Maya Mar, Paax, Pablo Fierro, Vizan, Andrew Maze, Carmen Chindriș & Taraful Rutenilor, Clarker Jones, DJ Amilly, DJ Phenom, Funkorportion, Pixar Stelar, Viorica & Ioniță și Taraful Clejanilor, DJ Antena, Even Steven, Jiji Lazăr. 

 

Citește și: 

Festivalul Neversea 2023 debutează la malul mării! Cine va urca pe scenă în prima seară a festivalului (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii