Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un pensionar din Ucraina a fost prins pe aeroportul din Munchen! O să rămâi surprins ce sumă cash avea în bagajul de mână

ro

28 Jan, 2024 18:24 1309 Marime text
foto: Unsplash Vameșii de pe aeroportul din München au confiscat aproape 455.000 de euro în numerar de la un pensionar de 66 de ani din Ucraina.

Incidentul a avut loc pe 19 noiembrie 2023, însă autorităţile vamale germane au transmis abia acum detalii despre acest caz.

Potrivit vameşilor, în timpul procedurii de verificare, pensionarul a declarat că are asupra sa circa 300.000 de euro cash, iar acest lucru a fost confirmat în urma verificării declaraţiei scrise.

Nu a putut da detalii despre sursa banilor

"Ulterior, înainte de îmbarcare, un bărbat necunoscut i-a predat pensionarului un bagaj de mână" - se arată în raport. După un al doilea control, în bagajul de mână respectiv au fost găsiţi aproape 455.000 de euro. Banii au fost confiscați, iar împotriva bărbatului a fost inițiată o procedură penală" - a detaliat biroul vamal din München.

Purtătorul de cuvânt al biroului, Marie Müller, a declarat că ucraineanul nu a putut justifica sursa banilor. Ancheta în acest caz continuă.

Într-un comentariu pentru Bild, purtătorul de cuvânt al Biroului de Investigații Vamale din München, Christian Schüttenkopf, a declarat că oamenii legii verifică ipoteza spălării banilor.


Sursa: stiripesurse.ro. 


Citește și:

Știri Constanța aziScandal în zona peninsulară din Constanța! Implicat un bătrân de 80 de ani (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii