Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe Marea Neagră. Un elicopter s-a prăbuşit în timpul unui exerciţiu militar în Bulgaria. Comandantul echipajului a murit

ro

09 Jun, 2017 17:32 7260 Marime text
Un accident a avut loc în această după amiază pe Marea Neagră. Un elicopter apăarţinând Marinei din Bulgaria s-a prăbuşit în Marea Neagră în timpul unui exerciţiu. Din primele informaţii comandantul echipajului a murit iar doi membri ai echipajului au fost răniţi. Informaţia a fost confirmată pentru sofiaglobe.com de ministrul Apărării din Sofia.

Comandantul elicopterului, căpitanul Georgi Atanassov, a murit după accident, iar căpitanii Pavel Simeonov și Anatoli Apostolov, au fost transportaţi la spitalul militar din Varna în stare stabilă.

Incidentul a avut loc în curând după amiază vineri, în timp ce elicopterul Panther a fost implicat în activități în timpul exercițiului tactic din Marea Neagră 2017, a spus ministerul citat de sofiaglobe.com. 

Echipajul fregatei Druzki și o echipă de scufundări au răspuns imediat pentru a se asigura că răniții au primit primul ajutor, se spune în declarație.

sursa. sofiaglobe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii