Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lacrimi de durere pentru unul dintre militarii decedați în tragediile aviatice din județul Constanța. Caporalul Cătălin Lateș, plâns de familie și prieteni (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

04 Mar, 2022 11:57 13455 Marime text
Altar de candele și lumănări în fața apartamentului militarului din Mihail Kogălniceanu!Unul dintre militarii decedați în accidentul aviatic petrecut miercuri seară în județul Cosntanța este Cătălin Lateș, de 29 de ani din localitatea Mihail Kogălniceanu județul Constanța. 

Tânărul militar era angajat din anul 2021 ca operator căutare salvare și avea doi copii. 

În fața apartamentului în care locuia alături de familia sa într-un apartament din Mihail Kogălniceanu vecinii, cunoscuții și prietenii au făcut un adevărat altar de candele și lumânări. 

El se afla alături de șase colegi în elicopterul militar, tip IAR 330-Puma al Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu care decolase de urgență în misiune de căutare-salvare a pilotului aeronavei MiG 21 LanceR.

Elicopterul a pierdut legătura radio cu baza în jurul orei 20.44 şi s-a prăbuşit în zona localității Gura Dobrogei, județul Constanța, la aproximativ 11 km de aerodrom.

„Sincere condoleanțe familiilor îndurerate!
Suntem alături de familia Lates din localitatea M. Kogalniceanu în marea durere suferita de pierderea unicului fiu în vârstă de 29 ani, sot și tata a doi copii. Dumnezeu sa te ocrotească asa cum noi nu am reușit sa o facem ! 
Zbor lin , Cătălin !- Ancuța Belu, primar Mihail Kogălniceanu“ - se arată într-un mesaj de condoleanțe transmis de primarul comunei Mihail Kogălniceanu Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii