Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:47 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profeția Babei Vanga legată de alegerea lui Donald Trump

ro

10 Nov, 2016 14:47 3498 Marime text
Alegerea lui Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite a readus în atenție un articol publicat de Washington Post în legătură cu o profeție a clarvăzătoarei bulgare Baba Vanga din 2012. Ea a spus atunci că „nu va mai exista niciodată al 45-lea președinte al SUA, după liderul de culoare” și că în America va începe un nou război civil, notează jurnaliştii digi24.ro.
 
Candidatul republican tocmai ce a fost ales cel de-al 45-lea președinte al SUA, însă va prelua mandatul de la Barack Obama abia la începutul anului viitor. Potrivit clarvăzătoarei, după Barack Obama, SUA nu va mai avea alt șef la Casa Albă.
 
Baba Vanga a prezis că SUA va intra într-o criză în perioada de tranziție dintre cele două mandate, care va culmina cu un război civil.
 
De asemenea, înainte de a muri, Baba Vanga a mai spus că anul 2016 va fi marcat de o „invazie a extremiștilor musulmani” în Europa, iar continentul nostru se va confrunta cu atacuri chimice din partea lor.
 
Washington Post amintește că Baba Vanga a prezis și că cel de-al treilea război mondial va începe în 2010.
 
„Nu există niciun motiv să tratăm cu seriozitate spusele Babei Vanga. Dar, este interesant de analizat cât de mulți ruși au auzit despre această previziune și câți chiar o cred”, a notat Washington Post la acea vreme.

Ti-a placut articolul?

Comentarii