Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu a convocat pentru prima dată cabinetul de urgenţă extins al ţării, promițând să „demoleze Hamas”

ro

15 Oct, 2023 15:53 716 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Unsplash
  • Prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, a convocat duminică pentru prima dată cabinetul de urgenţă extins al ţării, afirmând că unitatea naţională afişată a transmis un mesaj în ţară şi în străinătate, în timp ce ţara se pregăteşte să „demoleze Hamas” în Gaza.

Prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, a convocat duminică pentru prima dată cabinetul de urgenţă extins al ţării, afirmând că unitatea naţională afişată a transmis un mesaj în ţară şi în străinătate, în timp ce ţara se pregăteşte să „demoleze Hamas” în Gaza, conform Agerpres.

Reuniunea, care a avut loc în cartierul general militar din Tel Aviv, a început cu un moment de reculegere ţinut de miniştri în memoria celor 1.300 de israelieni ucişi în atacul şocant al Hamas din 7 octombrie, se arată într-o înregistrare video publicată de biroul lui Netanyahu.

Salutându-l pe fostul deputat de opoziţie Benny Gantz, care s-a alăturat guvernului împreună cu mai mulţi membri ai partidului său săptămâna trecută, Netanyahu a declarat că toţi miniştrii lucrează non-stop, cu un front unit.

„Hamas a crezut că vom fi dărâmaţi. Noi suntem cei care vom demola Hamas”, a declarat Netanyahu, adăugând că această demonstraţie de unitate „trimite un mesaj clar naţiunii, inamicului şi lumii”.



Citește și:
Preşedintele Consiliului European, Charles Michel: Summit de urgenţă la nivelul UE pe tema situaţiei din Orientul Mijlociu 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii