Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cântăreţul Marc Anthony s-a logodit cu modelul Nadia Ferreira. Unde au sărbătorit logodna

ro

14 May, 2022 17:43 1652 Marime text
Marc Anthony, foto: Facebook.com Cântăreţul Marc Anthony şi modelul Nadia Ferreira, fostă Miss Universe Paraguay, s-au logodit, la doar trei luni după ce şi-au anunţat oficial relaţia pe Instagram, relatează sâmbătă UPI.



Nadia Ferreira a dezvăluit vestea pe contul ei de Instagram

Nadia Ferreira a dezvăluit vestea pe contul ei de Instagram, postând o fotografie cu mâinile ei şi ale lui Marc Anthony.

În imagine se poate vedea inelul de logodnă cu diamant purtat de Ferreira, în timp ce Anthony are tatuat pe degetul inelar o linie groasă, neagră.

Cântăreţul, în vârstă de 53 de ani, şi Ferreira, în vârstă de 23 de ani, şi-au sărbătorit logodna joi seara la restaurantul Sexy Fish din Miami. Petrecerea a fost planificată iniţial pentru a sărbători împlinirea vârstei de 23 de ani de către modelul paraguayan, pe 10 mai.



Înainte de relaţia cu Ferreira, Anthony a mai fost căsătorit de trei ori

Înainte de relaţia cu Ferreira, Anthony a mai fost căsătorit de trei ori. Prima căsătorie a fost cu Dayanara Torres, fostă Miss Univers, în perioada 2000-2004, cuplul devenind părinţii a doi copii - Cristian şi Ryan - înainte de a se despărţi.

Cântăreţul latino, câştigător a trei premii Grammy, a fost căsătorit cu Jennifer Lopez în perioada 2004-2014, cu care a avut doi copii gemeni - Max şi Emme. Din 2014 până în 2017, Anthony a fost căsătorit cu modelul Shannon De Lima.



Sursa: Agerpres 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii