Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune de ecologizare Elena Udrea a luat la pas plaja din Corbu cu sacul de gunoi în mână (galerie foto)

ro

04 Sep, 2016 11:04 4123 Marime text
Elena Udrea se află din nou la malul mării. Cea mai cunoscută blondă din politica românească a organizat, ieri, la o acțiune de ecologizare pe plaja de la Corbu.
 
Mobilizarea s-a făcut, din timp, pe Facebook, unde Elena Udrea a fost inițiatorul evenimentului „Omletă și curățenie la Corbu“
 

„Am făcut de foarte multe ori plajă la Corbu anul acesta și anul trecut. Am putut constata că este un loc din ce în ce mai aglomerat, deși este plajă sălbatică. Ca una care am văzut cum a fost distrusă Vama Veche în ultimii 25 de ani printr-o dezvoltare imobiliară și economică fără nicio regulă, mă tem că aceasta va fi și soarta zonei Corbu. Autoritățile sunt incapabile să stabilească reguli prin care să o protejeze și să oblige oamenii să le respecte“, a scris Udrea pe pagina sa de Facebook.

Fosta candidată la președinția României  a mai precizat pe contul său de socializare că a fost impulsionată să organizeze evenimentul de ecologizare și după ce a văzut, la știri, cum o gașcă de tineri petrecăreți a intrat cu mașinile pe plaja de la Corbu pentru a face grătar.
 

„Ca răspuns la nesimțirea unora și a altora pe care nu îi vedem, vă propun celor care vă pasă de natură și de conservarea plajelor sălbatice din țara noastră, să mergem după închiderea sezonului să facem curățenie în Corbu.   O acțiune de o zi, pentru ca și la anul și peste 25 de ani, noi și alții să ne putem bucura de frumusețea acestui loc“, a fost mesajul prin care Elena Udrea a încercat să-i sensiblizeze pe cei care i-au fost alături ieri.

Pe pagina de Facebook a politicienei au fost postate mai multe fotografii din timpul acțiunii de ieri, de pe plajă, în care Elena Udrea și un grup de volunatari au luat la pas nisipul fin de la Corbu și au adunat toate resturile menajere lăsate în urmă de turiștii lipsiți de educație.
 
După ce au terminat de curățat plaja, Elena Udrea s-a ținut de cuvânt și așa cum promisese, i-a strâns pe toți cei care au luat parte la eveniment la o terasă din Corbu unde le-a pregătit o omletă deliciaosă.
 
Imaginile din galeria acestui articol vorbesc de la sine.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii