Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărire cu focuri de armă în trafic Un bărbat din Constanța a bătut un taximetrist din Botoșani și i-a furat mașina

ro

09 Nov, 2021 21:05 1910 Marime text
  • Urmărire cu focuri de armă în trafic 
În această seară, în județul Botoșani, șoferul unui autoturism care circula în regim TAXI a fost deposedat prin violență de autoturism, de către clientul cu care se afla în mașină, în timpul efectuării cursei.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a depistat în trafic autovehiculul, pe un drum sătesc, din apropierea localității Smârdan, pornind în urmărirea acestuia, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, scrie  botosaneanul.ro

Șoferul nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate în mod repetat, continuându-și deplasarea până în momentul în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a întrat în impact cu un mal de pământ. Ulterior, bărbatul a abandonat vehiculul și a fugit pe un câmp. 

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, executând 10 focuri de avertisment, în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale. 

În scurt timp s-a reușit prinderea sa, acesta fiind imobilizat și apoi identificat, în persoana unui tânăr de 32 de ani, din județul Constanța.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii