Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Tulcea Doi bătrâni din județul Galați s-au rătăcit în Munții Măcinului! Care este starea acestora (GALERIE FOTO)

ro

19 Jul, 2022 19:33 1768 Marime text
 Imagine de la eveniment, foto: ISU Tulcea
UPDATE 2 

Cei doi bărbați au fost coborâți cu bine de pe traseul pe care erau. În acest moment au fost preluați de echipajul din cadrul IPJ Tulcea și sunt conduși la autoturismul personal. 

Cei doi sunt din județul Galați.



UPDATE 1

Cei doi sunt bine și au început coborârea către locul unde și-au lăsat autoturismul. Cei doi bărbați continuă coborârea ajutați și ghidați de forțele care îi însoțesc.



Trei salvatori din cadrul Secției de Pompieri Măcin, împreună cu 3 pădurari și un polițist au plecat într-o misiune de căutare și salvare a doi bărbați cu vârste de 82 și 73 de ani după ce au anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112 că s-au rătăcit în Munții Măcinului. 
 

În acest moment misiunea este în dinamică, echipajele de căutare se deplasează către cei doi conform reperelor pe care le-au transmis. 

Starea de sănătate a acestora este una bună și nu au suferit accidentări (după cum au transmis, doar că sunt obosiți)., transmite ISU Delta Tulcea. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii