Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Delta Dunării Ambarcațiune răsturnată la intrarea pe canalul navigabil Sulina. Mai multe persoane s-au salvat până la intervenția pompierilor (galerie foto)

ro

11 May, 2020 12:35 2511 Marime text


UPDATE 

În urma operațiunilor de căutare desfășurată de către echipa mixtă de scafandri de la ISU Tulcea și Garda de Coastă s-a reușit recuperarea persoanei din ambarcațiunea răsturnată.

O ambarcațiune s-a răsturnat luni, la intrare pe canalul navigabil Sulina. 10 persoane s-ar fi aflat în ambarcațiune, din care nouă s-au salvat. Pompierii intervin în aceste momente.

„În jurul orei 11:20, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112 a fost anunțată prezența unei ambarcațiuni răsturnate la intrarea pe canalul navigabil Sulina. Doi pompieri din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea s-au deplasat cu o ambarcațiune rapidă de căutare salvare la locul producerii evenimentului. Din primele informații în ambarcațiune s-ar fi aflat 10 persoane, 9 dintre ele s-au autosalvat”, transmite ISU Delta Tulcea.

Oficial IPJ Tulcea

La data de 11 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea au fost sesizati despre faptul că, în urma unui eveniment naval, mai multe persoane ar fi căzut în apele fluviului Dunărea, pe bratul Tulcea.

Dintre acestea, doar o persoana este dispărută în apele fluviului, fiind căutată, iar celelalte persoane ajungând in siguranță la mal.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, iar activitățile de căutare se desfășoară împreună cu reprezentanții ISU Tulcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii