Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre cei doi gemeni născuţi în spitale diferite a avut probleme de sănătate

ro

20 Sep, 2012 01:00 3067 Marime text
gemeni.jpgCei doi băieţi născuţi prematur unul în spitalul de la Hârşova şi celălalt în spitalul din Constanţa sunt ţinuţi în continuare sub strictă supraveghere medicală.

Ei sunt ţinuţi tot în incubator, întrucât s-au născut cu o greutate foarte mică: unul de 1.200 de grame, celălalt de 1.100 de grame.

Dacă micuţul care s-a născut la Hârşova a evoluat fără probleme, cel care a venit pe lume în spitalul din Constanţa, a avut grave probleme de sănătate. Acum, starea lui s-a ameliorat, aşa cum au precizat cadrele medicale.

Surpriza de la naştere

 Gemeni_-_incubator.jpg

Cei doi băieţi au venit pe lume săptămâna trecută. Mama lor, Elisabeta Sava de 35 de ani din Hârşova, nu a fost niciodată la medic pe perioada sarcinii. Pe 12 septembrie, au apucat-o din nou durerile facerii. Ca de obicei s-a prezentat la spitalul din Hârşova. L-a născut pe primul, însă surpriză: mai avea unul. Cel de-al doilea micuţ nu a vrut să vină pe lume, povesteşte femeia. Aşa se face că a fost trimisă cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. În această unitate a fost adus pe lume cel de-al doilea copil.

Femeia mai are acasă patru copii: Loredana de 14 ani, Adriana de 10 ani, Emanuel de 8 ani şi Valentina de 5 ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii