Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâncare dezgustătoare într-un spital din Baia Mare. O femeie a primit la masa de prânz o supă de pui cu tot cu pene (VIDEO)

ro

23 Feb, 2022 14:26 1605 Marime text
  • O femeie , proaspăt mămică de băiat, internată în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, secția Nou Născuți Prematuri, a primit la masa de prânz o supă de pui cu tot cu pene. Femeia a fotografiat și a filmat mâncarea care i-a fost adusă.


„Când am văzut mi s-a făcut instant rău și am vomitat”  a transmis mămica.


Imaginile au fost publicate de Vasile Dale.


Imediat managerul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, George Oros, a fost informat despre incident și a dispus de urgență o anchetă. L-a trimis pe directorul de la achiziții pe secție pentru a afla cum a fost posibil așa ceva.


”Pacienții și sănătatea lor sunt prioriatea noastră. Mâncarea care o primesc trebuie să fie de calitate. Cei responsabili vor fi trași la răspundere” a spus managerul unității medicale.

„Din păcate, am avut un incident regretabil pentru care îmi cer scuze, și în fața mămicii și în fața celorlalți pacienți ai spitalului. Am demarat o anchetă în acest sens, cineva trebuie să răspundă pentru că e vorba de neglijență crasă la locul de muncă.

Nu ne putem bate joc de locurile noastre de muncă și din acest motiv îl voi căuta pe acel responsabil care a fost extrem de superficial și care, prin neglijența muncii sale, a dus la acest incident absolut regretabil.

Voi merge până la desfacerea contractului de muncă, dacă asta repară partea de stricăciune a imaginii spitalului, care este umbrită de neglijența unuia sau altuia”, a declarat Alexandru Oros, managerul unității medicale.








Foto Facebook/ Spitalul Judetean de Urgenta "Dr Constantin Opris" Baia -Mare


Sursa: vasiledale.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii