Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O poveste... tăioasă Un tânăr homosexual constănţean, bănuit că şi-a înjunghiat partenerul de sex

ro

12 Jun, 2015 00:00 1799 Marime text
O poveste între un bărbat de 52 de ani şi un tânăr de 18 ani, din Constanţa, s-a terminat la spital. În noaptea de miercuri spre joi, pe la 4 dimineaţa, vecinii unui bloc aflat pe strada Victoriei, din localitatea Gherla (judeţul Cluj), au fost treziţi de strigătele de ajutor ale unui locatar care le bătea în uşi. Pereţii imobilului au fost mânjiţi cu sânge, pe unde a trecut bărbatul. Vecinilor le-a fost teamă să deschidă, însă au sunat la serviciul de urgenţă 112. Sosit la faţa locului, un echipaj al Poliţiei Gherla l-a găsit pe bărbat într-o baltă de sânge, la etajul 1 al blocului în care locuia. Medicii i-au oprit sângerarea victimei, pe care au transportat-o la spital. La locul incidentului a fost trimis şi un echipaj al Poliţiei Criminalistice Cluj, care a început cercetările.

Totul pentru bani... 

O vecină le-a declarat oamenilor legii că l-a văzut, în cursul serii, pe bărbatul care mai târziu avea să fie înjunghiat, intrând în bloc cu un tânăr, pe care îl ştia din vedere, deoarece mai fusese pe acolo. Când s-a trezit, la 6 dimineaţa, a aflat că vecinul ei a fost înjunghiat şi lăsat într-o baltă de sânge, iar casa îi era răvăşită. Nu ştim ce s-a întâmplat în acea seară, dar este evident că lucrurile au degenerat, deoarece bărbatul de 52 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori, cu un cuţit de bucătărie, atât în casă, cât şi pe scara blocului. Se pare că între victimă şi agresor exista o relaţie mai veche. Bărbatul de 52 de ani din Gherla obişnuia să îl găzduiască pe tânărul constănţean, ori de câte ori avea ocazia, şi să îi ofere bani. Aseară însă cei doi s-ar fi certat, iar tânărul l-ar fi înjunghiat pe bărbat, după care i-ar fi furat banii şi cardurile şi s-a făcut nevăzut. Tânărul constănţean ar fi aflat că bărbatul ţine în casă o sumă mare cu care urma să îşi plătească o operaţie. Conform unor surse din anchetă, tânărul cunoştea codul PIN al cardului victimei, dar fratele acesteia a reuşit să îl blocheze, ieri dimineaţă. Poliţiştii spun că este doar o chestiune de timp până când presupusul agresor va fi prins.

O familie dezorganizată

Conform unor surse, tânărul respectiv este constănţean, are 18 ani şi venea des la Gherla pentru a întreţine relaţii sexuale cu bărbatul înjunghiat, contra cost. Presupusul agresor provine dintr-o familie dezorganizată, mama acestuia fiind plecată la muncă în străinătate, iar tatăl său, de origine turcă, fiind extrem de sever cu el. Tânărul şi-a dorit mult să plece la mama sa, în Italia, dar cum era minor la vremea respectivă, nu putea, deoarece tatăl său nu era de acord. Se pare că, pentru a se întreţine, acesta oferea servicii sexuale, contra cost, bărbaţilor mai în vârstă, cu dare de mână. De curând, a împlinit 18 ani şi a putut pleca la mama sa, în Italia, dar nu a reuşit să se înţeleagă cu ea, aşa că s-a întors în ţară. 
sursa foto: dejeanul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii